dokładnie (i niestety) tak to wygląda, Max... po 8 już nikt nie tyka... poniżej 8 nikomu sprzedawać się nie opłaca... pat... "komercjalizacje" (jeśli będa) w drugiej połowie 2025...a sytuacja będzie wyglądała tak samo jak teraz (komercjalizacje miały być w drugiej połowie 2024, nie miało być emisji, siano się kończyło)... w połowie 2025 czeka nas identyczny scenariusz ?... nagonki wywiadami, artykułami, sztucznymi "akcjami" zakupów już nic nie dają...
tak Eryk, masz rację... jest jeszcze czas...tak jak 2 lata temu, tak jak rok temu, tak jak teraz i tak jak, być może, za rok... pytanie tylko - po jakiej cenie ?... (bo chyba to, że cena sunie w dół od 30 do 8 to fakt czy "niby" fakt ?)
z popcornem czekam więc na te FAKTYCZNE obroty i zakupy... moje oczy już wiele widziały, ale zawsze człowiek może się mylić...i nauczyć się czegoś nowego... :-)
Kochani Współpokładowcy. Czytam to forum z nadzieją na merytoryczne wpisy a tu wciąż ekipa tych samych ~ 6 osób wymieniających się treściami nieznacznie wyżej od poziomu "ubrani wystomp" czy "rakieta zaraz odpali". Oszczędźcie sobie, mi i innym czasu i dajcie spokój... Nie macie akcji - super. Macie - jeszcze lepiej.
Niecierpiwy... a co tu, z nudów, robić... obroty umarły...to chociaż nie pozwólmy umrzeć temu forum... nawet jak wpisy nie zadowalają Twojego poziomu merytoryki...sorry może jednak są inni, którzy nasze "wypociny" czytają ?...
Czytać czytają, ja też czytam. Ale kurczę, przekrzykujecie się tylko, tu że Góru nagania, tu że Mistrzu nagania, a reszta że Złotousty oszust i 2023 też miał być przełomowy. Dać umrzeć forum? Jak dla mnie cisza na forum jest piękna i zwiastująca dobre wyniki :)
Max, to wygląda tak, że wykorzystują jakikolwiek popyt...spieszy, nie spieszy...ważne że jest gdzie wrzucić towar...ciekawe, jakbyśmy zjechali do np 7, czy tam też by rzucali ?...
bo po 7,8 mało już im się opłaca... dlatego, najprawdopodobniej tam już mało będzie zlatywało (chyba, że komuś się znudzą już te akcje i coś sypnie) podstaw po 8 to zobaczysz ile dostaniesz....