patrząc na wig 20 takie sesje oczywiście sprawiają zawód ale patrząc na wykres po wzroście z 4,2 na 5,2 korekta się jak najbardziej należy i na ten moment jest bardzo płytka. Tu oczywiście wszystkie analizy trzeba brać przez "palce' bo wiadomo jakie mamy obroty a wzrost na poszczególnych sesjach w jaki sposób jest generowany. Przy takim papierze i takiej płynności z dnia na dzień może być spory ruch.
Generalnie spółka ciekawa, ale te obroty, czy skup akcji własnych (który nie na każdym DM działa), zamiast zwykłej wypłaty dywidendy, no i kurs taki jak prezes chce, ja uciekłem, miłej zabawy i wzrostów.
ja pewnie się przy 5,8 ewakuować będę, ale myśle że to 7.5 co w skupie to jest realne. Bardzo dobre wskażniki, a jakby Tramp skończył wojnę za naszą wschodnią granicą to 7.5 jest pewne.
Tutaj Trump, czy Biden, albo i sam Benjamin Franklin wybrany zza grobu nie wiele by z kursem zrobił. Nie ten fame, nie te obroty, zresztą kto śledzi to widział, że tutaj kurs to troszkę inna bajka niż ogólne trendy. Czas pokaże, pozdrawiam.