Jedyne co mi sensownego przychodzi na myśl to że ludzie tego pokroju to poprostu tylko i wyłącznie za kasę zwykle ... inaczej nie ogarniam co by w głowie trzeba mieć żeby tak warować
Piotr, bez obrazy ale jesteś takim typowym "ynwestorem" GPW. Dlaczego nie piszesz podobnych postów pod adresem YKHM, który na kolejnej spółce wszedł na górce a potem zaklinał rzeczywistość gdy spadło 60-70%? Przecież to m.in. on swoimi postami nagonił tu masę ludzi i oszukał chcąc wyjść z jak najmniejszą stratą.
Podobnie postąpił na 2 innych spółkach między innymi Sunex. Czy np. ja pisząc by się ewakuować po 38-35 wyrządziłem Wam jakąś szkodę w portfelu patrząc na dziś?
Cz pisząc że np. warto brać po 20,6 oddać po 26.4 czy to okazało się zarobkiem czy stratą? Czy obiecywałem tutaj 40 albo 3 zł? Pytacie czasem czemu tu jestem? Tak samo czemu wpadam na Bumech czy Mercator., bo to wszystkie spółki, które kiedyś dały zarobić i mam do nich pewien sentyment a póki są mocnym trendzie spadkowym, wpadam przypomnieć jak tutaj po 30, 26, 22, 18 czy 16, że to jeszcze nie koniec i że warto było ciąć stratę i wejść sobie np. 30% niżej o ile wierzycie w spółkę, Choć moim skromnym zdaniem warto było tu wiać już dawno i iść tam gdzie spekuła kręciła po 300% w tym roku. Życzę Wam nadal powodzenia.
Nie obrażam się bo nie mam o co :)
I zauważ nie odnoszę się do wpisów gdzie ktoś faktycznie merytorycznie coś wnosi a tylko do grupy ludzi którzy ciągle i cały czas co by nie było kreują tylko negatywny obraz na pewno nie robią tego z przypadku dlatego nie mam do takich ludzi szacunku
Dnia 2024-12-05 o godz. 12:07 ~Piotr napisał(a): > Nie obrażam się bo nie mam o co :) > > I zauważ nie odnoszę się do wpisów gdzie ktoś faktycznie merytorycznie coś wnosi a tylko do grupy ludzi którzy ciągle i cały czas co by nie było kreują tylko negatywny obraz na pewno nie robią tego z przypadku dlatego nie mam do takich ludzi szacunku
rozumiem, tak jest wszędzie... wszędzie gdzie wejdziesz na wątek to jest 40% piszących że spółka bankrut, 40% że będzie 100 zł a tylko te 20% zostaje z w miarę rozsądną oceną sytuacji.
Po ile popłynąłeś na tym movi? Nie widziałeś że kółko było tylko z ok 22 na ok 24? Czemu znów strat nie uciąłeś? Zobacz ile w tym roku dało pure 300% a columbus 200%