• Czas na zmianę kierunku Autor: ~Leon [37.248.168.*]
    Przy tych wskaźnikach odda tylko laik albo ktoś w dołku finansowym. Dawno nie było tu takiej promocji cenowej.
  • Re: Czas na zmianę kierunku Autor: ~Leon [37.248.168.*]
    Kontrakty za ponad 100mln przy kapitalizacji 30 mln. Może być bardzo ciekawie jeśli w najbliższym czasie będzie finalizacja prac i rozliczenia.
  • Re: Czas na zmianę kierunku Autor: ~aaaa [79.185.130.*]
    co ci po przychodach, jak oni kontrakty polskie robią na ujemnej marży. niech następne będą zyskowne, to można wrócić do analizy spółki. na razie trzeba obserwować, jak sobie radzą z presją kosztową
  • Re: Czas na zmianę kierunku Autor: ~Leon [37.248.168.*]
    Tylko jest jeden problem. 10%akcji w obrocie, czyli 1mln. Jak pójdzie info o wynikach to się nie kupi tak tanio bo arkusz pusty wypełniony pojedynczymi akcjami.
  • Re: Czas na zmianę kierunku Autor: ~Wiera [37.248.138.*]
    ... a spółdzielnia się bawi. I przygotowuje do skoku?
  • Re: Czas na zmianę kierunku Autor: ~Ja [188.146.142.*]
    To jak ma być tak dobrze to czemu nie kupujecie teraz? 1mln akcji w obrocie? Czyli jak dobrze liczę to miałem wcześniej ponad 2% akcji. Pewnie inni tutaj mają więcej, nie zaprzeczam. Teraz mam niecałe 20k akcji. Jak ktoś chce kupić to nie ma z tym problemu i nie będzie. Bo widzę, że tutaj porównuje się ilość akcji z Orlenem chyba. :-) A inna sprawa, że kurs jest bardzo ładnie sterowany. Ja tam nie narzekam. Trochę sprzedałem, większość trzymam. Jak ktoś kupił na górce albo w ogóle nie ma akcji to niech dalej nagania. Teksty na forum nie zmienią kursu sterowanego przez dużych graczy. A takich na tym forum nie ma.
  • Re: Czas na zmianę kierunku Autor: ~Ja [188.146.142.*]
    2% z FF oczywiście.
  • Re: Czas na zmianę kierunku Autor: ~WladPalownik [89.64.81.*]
    No to się kierunek zmienił że ho ho ho. Ongiś się powoli osuwało. Teraz leci na pysk.
    Za mało papieru w obrocie i brak chętnych. Nic nie da sztuczne kreowanie promocji.
[x]
JWWINVEST 0,64% 3,13 2025-10-24 16:44:53
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.