• Technicy Autor: ~dr [83.8.0.*]
    Ruszyli od rana . Chyba kreski teraz pokazuje 8.40 . Ktoś to wybrał ale - Prezes ?
  • Re: Technicy Autor: ~DKB [82.19.185.*]
    11 to juz tylko wspomnienie . 8.4 realne,ale czy do swiat?
  • Re: Technicy Autor: ~dr [83.8.0.*]
    Jestem zszokowany i nic mi sie nie zgadza . Juz dużo widziałem ale tu jest kompletny zjazd .Wszystkie teorie legły w gruzach . Dzisiaj ktoś grubszy zbiera i prawdopodobnie obroni ale czy jutro nie będzie sprzedawał to co dzisiaj kupił . Ale taki brak zaufania do prezesa ? chyba że jakaś wewnętrzna gra .
  • Re: Technicy Autor: ~gac [46.134.68.*]
    Zostaliśmy wykolejeni na chwilę obecną i nie ma co się oszukiwać. Ja byłem przygotowany na minimum 2 lata tu zostać ale plany były z plusem ale nie z minusem :)
  • Re: Technicy Autor: wielki_mi_znawca [46.205.200.*]
    Ja czekam do piątku. Może będzie jakieś info po walnym. Jak nie to opylić to bo jedynym prezentem na gwiazdkę od mirka będzie potężny minus na koncie.
  • Re: Technicy Autor: ~gac [46.134.68.*]
    Ja nigdy nie sprzedaje ze stratą, przynajmniej tak miałem do tej pory. Wyłożyłem trochę pieniędzy i poczekam na zwrot, będę uśredniał, spółka ma przyszłość ale dziś ewidentnie jest coś nie tak :)
  • Re: Technicy Autor: ~Qb [188.146.160.*]
    A ja minimum do 2030 siedzę. Czy to słuszna decyzja? Czas pokaże, czas pokaże.
  • Re: Technicy Autor: ~Niestety5 [91.208.93.*]
    Obserwując sytuację, można dostrzec wyraźne oznaki realizacji zysków. Proces stopniowego, acz skutecznego pozbywania się akcji od poziomu 16 PLN jest zauważalny, co sugeruje, że inwestor osiągnie bardzo atrakcyjną średnią cenę sprzedaży. Warto zwrócić uwagę na wcześniejsze intensywne wzrosty wolumenu sprzedaży. Chociaż ostatnio dynamika nieco osłabła, wyraźny trend spadkowy pozostaje aktualny.
  • Re: Technicy Autor: ~DKB [82.19.185.*]
    Ja o tym mowie od dawna. Tu nie ma przypadku. Jakiejs chwilowej paniki. Systematyczna, miarowa dystrybucja przez duzych akcjonariuszy. Powoli, stopniowo. I w dol i w dol. Potem lekka podbitka, ale tez na coraz nizszych poziomach. I dalej wywalanie. Z trendem sie nie walczy.
  • Re: Technicy Autor: ~Janek [212.160.172.*]
    Stary jak świat numer tylko ci doświadczeni się na to nie złąpią. Zmęczyć psychicznie ulice i kupić taniej. Zmordowani wylecą, cierpliwi zarobią.
  • Re: Technicy Autor: ~dr [83.8.0.*]
    Ale o czy mówisz ? przecież to nie jest spółka na + 40 % I ZOSTAJESZ NA PERONIE . Tu sobie spokojnie odkupisz Przy zmianie trendu . A zmęczyć się można to prawda ale to jest tylko dystrybucja a nie specjalne wyleszczanie .
[x]
MIRBUD -0,89% 10,06 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.