O mamy pierwsza meczybule, to zapewne ten wytrawny inwestor przytaczany tu ostatnio. Spróbuj kupić większą ilość akcji to zobaczysz gdzie będzie kurs. Niektórzy nigdy się się nie nauczą.
Od dawna... Swój chłop tylko trochę podk..wi..ony :-). Gdy za długo czekam w poczekalni też tak mam. Jeżeli sypaczowi się już naboje skończyły, a myślę, że jeszcze nie, to powinniśmy w przyszłym tyg. przekroczyć 5 zł. Tak, czy siak powoli up.
Rano wystawiłem przed sesją zakup 10k i kurs poszedł na 12zl a to tylko 55 tyś gotówki. Co gdyby ktoś chciał kupić za 100-200 tyś, oczywiście ci co mają kupione na niskich poziomach zacierają ręce, dlatego tu nie będzie dużych ruchów ani wysokich obrotów. Na rynku jest 1 mln akcji a 100 tyś wisi na 67zl, Oczywiście czym wyżej tym więcej będzie tych co będą chcieli zrealizować zysk, może zatoczyć kółeczko, sprzedać i kupić taniej ale ja już tyle czekam, że poczekam na upragnione 67zl, poza tym zawsze mam obawę, że pociąg odjedzie. Ja czekam na czas gdy spółka będzie tak zarabiać, że zacznie się dzielić ze mną zyskiem.