• Realna wycena !!! Autor: ~Ken [185.237.102.*]
    Nie oszukujcie się. Już nigdy nie odzyskacie oszczędności życia. Czas zbierać puszki i butelki po piwsku
  • Re: Realna wycena !!! Autor: ~Rafał [31.0.73.*]
    Dnia 2024-11-28 o godz. 21:07 ~Ken napisał(a):
    > Nie oszukujcie się. Już nigdy nie odzyskacie oszczędności życia. Czas zbierać puszki i butelki po piwsku

Nikt tego nie tknie powyżej 10 pln za akcje. Zaden poważny instytucjonalny inwestor. Allegro leciało ok, ale Allegro było kupowane przez fundusze emerytalne np i inne podmioty. Tutaj brak jakiegokolwiek poważnego lub w ogóle jakiegokolwiek podmiotu w akcjonariacie. To tak pisze ku przestrodze, żeby nie dać sie ubrać
  • Re: Realna wycena !!! Autor: ~Ken [185.237.102.*]
    Szkoda mi tych ludzi. Jeszcze mają szansę. Gorzej będzie w następnych kilku miesiącach jak kurs osunie się o 50%
  • Re: Realna wycena !!! Autor: ~Bogdan [87.209.48.*]
    Niestety ja już trochę wtopiłem. Dzisiejsze odbicie daje jeszcze nadzieję ale porównując wskaźniki innych spółek mam jej coraz mniej. Tak namawiali i naganiali na mega wzrosty po ipo a tu coraz niżej z małym odreagowaniem. I teraz jeszcze ta oszukana ocena. A każdy kto jest trochę na GPW wie jak to jest +7 po rekomendacji a potem kilka tygodni spadków jak już akcje zostaną opuchnięte frajera
  • Re: Realna wycena !!! Autor: ~Lis [78.30.65.*]
    Dziękuję bardzo za charytatywne i bezinteresowne ostrzeżenia, bardzo, bardzo wielkie dzięki.Niemiłosiernie wdzięczny i umoczony inwestor.
  • Re: Realna wycena !!! Autor: ~Bogdan [87.209.48.*]
    Nie wiem czy to było charytatywne ale nie oszukamy faktów. Niesty nie wzrosło po ipo a praktyka pokazuje jak kursy takich spółek są dokowane w perspektywie czasu
  • Re: Realna wycena !!! Autor: ~Jaro [83.22.81.*]
    Nikt tego nie wie co tu będzie .Ale jak by nie było ipo to porażka.Alegro .Pepko zadołowane ,chorwacka Żabka wycofana.Mysle że trzeba trzymać gotowkew kieszeni obserwować Tramp pokaże kierunek
  • Re: Realna wycena !!! Autor: ~Jaro [83.22.81.*]
    Wtopiles to nie flustruj siebie.ile wtopiles bo na ipo była duża redukcja. A teraz nauczę cię matematyki i inwestowania .kupiłeś 200 akcji bo była redukcja .Jak miałeś milion to kupiłeś 2000 tys .jak nie sprzedałeś to jesteś 10 do tyłu. Ale po redukcji wróciło ci 900 tys .za które mogłeś kupić ileś tysięcy więc średnia ci się zanurzyła .i powinieneś zarobić.jak różnica między ipo a teraz i tak zarobiłeś.
[x]
ZABKA 0,79% 21,75 2025-10-24 17:00:01
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.