Do 15.6 mln zł wzrósł zysk netto Grupy Kapitałowej Bloober Team po trzech kwartałach bieżącego roku. To o 183% więcej niż w analogicznym okresie roku ubiegłego. Wyniki trzeciego kwartału nie uwzględniają wpływu premiery SILENT HILL 2, która miała miejsce 8 października.
Już sie pogubiłem on naprawde cieszy sie z 16 M zysku po Trzech qwartałech przy tej kapitalzaicji ? czy z tego ze nie jest tak Ujowo jak w tamtym roku ? :))
Prezes się cieszy, bo jego firma się rozwija i w tym roku będzie miała najlepsze wyniki w historii. A w przyszłym powinno być jeszcze lepiej, bo szykują się 3 premiery: Cronos, Projektu M i projekt F + Silent Hill 2 na Xboxa + stałe wpływy z Silent Hill 2.
Dnia 2024-11-28 o godz. 21:11 ~fuks napisał(a): > Już sie pogubiłem on naprawde cieszy sie z 16 M zysku po Trzech qwartałech przy tej kapitalzaicji ? czy z tego ze nie jest tak Ujowo jak w tamtym roku ? :))
To, że się pogubiłeś, wiemy. Ale jak się tu znalazłeś? To zagadka.
A więc w cichym kwartale dołożyli jeszcze +9 mln do środków pieniężnych wygenerowanych na działalności operacyjnej i łącznie jest to 38 mln za 3 kwartały tego roku. Dlaczego 11bit nadal jest wyceniony wyżej to tylko pyrlandia raczy wiedzieć. Czyli co jak wjedzie raport za IV kwartał to tutaj wskaźnik ceny do przepływów będzie wynosić w okolicach 6 lub 7 ? Dobre !! Pyrlandio, ah pyrlandio, dlaczego ty taka jesteś ...
No właśnie ! Ja też nie wierzę że tylko tyle mają zapłacić Take Two. Ten raport jest tak dobry, że aż do tej pory oczy przecieram ze zdumienia. Jednak szczęście sprzyja lepszym. Na tej anulacji od Take Two wyszli fenomenalnie.
vide video hehe crj jest w zupełnie innym położeniu i tam zakład będzie o to ze sr jednak się uda. teraz to nic więcej niz black week, promocja dla chętnych ale imho patrząc na leszczowe posty nizej nie spadnie
Bo to zapewne ona ! Zachwycać się jakimś projektem early access za 35 mln PLN, gdzie końca kosztów nie widać jak i dokładnej daty premiery tego badziewia to tylko twiterowe gwiazdeczki potrafią.