Panie Hehesławie Hehesiński Czy Pan zdaje sobie sprawę o czym Pan pisze ? Pozwolę sobie na stwierdzenie że jesteś Pan jedna z tych osób które to liczą na jeszcze większą promocje akcji i doskonale wie Pan co pisze. Pana manifest wyczuwalny jest z daleka. Dobrze że ludzie nie kierują się wpisami na forum bo ubierali by nie trampki a sandały na wieczorne przechadzki . Proszę mi rozwinąć Pana twierdzenie jakoby Nasza perła była tutaj trupem . Proszę nam wypisać dlaczego Pan tak twierdzi. Z Pana analizy finansowej tak wynika ?
Musi dla nich pracować ? A co Wy mnie tu piszecie o Fast Finanse. Ale dobra proszę mi powiedzieć w jakiej kondycji na tą chwilę jest Fast Finance? Czego dotyczyły ostatnie komunikaty związane z Fast Finance bo po 3 piwach jestem i ten... Trochę nie pamietam.. One Solution działa według najwyższych standardów zasad etycznych a ich pracownicy to profesjonaliści, przestrzegający między innymi zasad Kanonu Dobrych Praktyk Rynku Finansowego prosz Pana !
Nieustannie poszukują profesjonalistów bo teraz to w karierę jak wszedłem to poszukują
MŁODSZEGO SPECJALISTY DO SPRAW WINDYKACJI. Generalnie do Płocka daleko więc ze względu na położenie geograficzne nie ma sensu składać CV.
Chodzi Panu o Fast Finance ? To Pana Mariana trzeba zapytać. A tego Trupa to nie wiem grabarza może. Ja myślałem że Pana tu już nie ma a Pan cichutko tu w trawce skryty.
Witaj Panie Przyjacielu ! Ale się tutaj porobiło 10 gr za moich czasów to lizaka można było kupić za dzieciaka. Jak się miało dwa zł to się było bogaczem. Tutaj chyba w sumie też można przenieść się w świat bogactwa przy nie wielkim nakładzie stając się właścicielem akcji ! Bo niewiadomo co przyniesie Jutro!
Ahaaaa ale chwileczke chwileczkę,zaraz,zaraz Proszę Państwa czy może mi to ktoś wyjaśnić czyli że że FF wyprzedał wierzytelności za które otrzymał pieniądze i które obsługuje a następnie stwierdził że do transakcji nie powinno dojść jakoby osoby zaangażowane w to były nie upoważnione ?
tak, no niby tak, ale jednak to trochę nie tak. zatem po kolei kolego brzęczku: 1. fast finance mielił te portfele kilka lat, z marnym skutkiem 2. fast finance opylił te portfele swojej spółce-córce, zwanej inkaso FF 3. inkaso FF mieliło te portfele kilka lat, z marnym skutkiem 4. inkaso FF opyliło te windykacyjne śmieci do one solution 5. fast finance obrabiało te śmieciowe portfele na rzecz one solution, za prowizję
no i zaczął się kwas, kiedy: 6. fast finance sprzedało/straciło udziały w inkaso FF 7. udziały w inkaso FF stały się własnością niejakiego tomasza garlińskiego, a prezesem inkaso FF został tomasz mihułka - były prezes fast finance (który zresztą prezesem fast finance był w sumie 3 razy hehe) 8. fast finance sobie oświadczyło, że sprzedaż portfeli do inkaso FF jest nieważna, bo sprzedali ci co nie powinni xD
o co chodzi? ano chodzi o hajs jaki dostało inkaso FF, a ten hajs chciałoby przejąć fast finance. proste