• Kura najniżej od 5 lat Autor: ~Bateria [37.47.185.*]
    Robimy minima a ciągle piszą o mitycznych 50 100 itd zl.
  • bateria=sorbus Autor: ~Geniusz [146.59.33.*]
    Bo gł.upcy sprzedają, a tutaj jedno espi może dać impuls do wzrostów.
  • Re: bateria=sorbus Autor: ~King [46.112.114.*]
    Spójrz ja obrót , zaniżanie jedna lub dziesięcioma akcjami, tu problemem jest brak obrotów a nie sprzedaż akcji
  • Kurs najniżej od 5 lat Autor: ~Bateria [37.47.185.*]
    Już 2 lata się ciągnie temat przejecia a kurs coraz nizej
  • Re: Kurs najniżej od 5 lat Autor: ~Miszczu [57.129.66.*]
    No to chyba najwyższy czas na wzrosty?
    Dali raport za trzeci kwartał, dość podobny do poprzednich, piszą, że wszystko normalnie, że czekają na spełnienie wszystkich warunków połączenia ze strony The Batteries. Ciszewski finansuje zarząd, a zarząd ograniczył koszty i jest spokój.
    Swoją drogą January musi bardzo wierzyć w sukces tej spółki i to w niedługim horyzoncie czasowym, inaczej dawno by już tego nie finansował, tylko wprowadził inny biznes. Zakładam, że jeśli chodzi o spółki kandydatki do takiego wejścia na GPW to ma w czym wybierać, ponieważ na czatach inwestorskich często to podkreślał.
  • Re: Kurs najniżej od 5 lat Autor: ~King [46.112.114.*]
    To co pisałem wczoraj , zaniżanie jedna akcją, na tych poziomach nie ma wogole handlu , mnie między 1.72 a 1.87 udało się raptem kupić jakieś ochłapy za 5tys zł, co próbowałem kupić to nagle te akcje znikały , ktoś tu się nieźle zabawia, dziś obrót 700zł robi +7%, tu jak będzie ESPI i wykorbi to codziennie będzie po +30%
  • Re: Kurs najniżej od 5 lat Autor: ~Bateria [77.65.109.*]
    Problem taki ze nikt nic nie wie, czy cis sie dzieje w TB
  • Re: Kurs najniżej od 5 lat Autor: ~Volt [104.28.129.*]
    Zmiany na stronie i obecność Pana Królika na pokładzie to w moim odczuciu potwierdzenie obranego kierunku i zbliżanie się do celu
  • Re: Kurs najniżej od 5 lat Autor: ~Bateria [77.65.109.*]
    Obecnie jest zle otoczenie aby wejść na gpw i możliwe dlatego się czają, ciszewski już wtopił z saule i pewnie muszą najpierw zobaczyc zainteresowanie rzeczywiste na te baterii a nie jak z saule cenowki i tyle
  • Re: Kurs najniżej od 5 lat Autor: ~Miszczu [57.129.2.*]
    Otoczenie, myślę, jest ok, a z Saule to chyba Ciszewski wyszedł dawno temu, czy się mylę? Prawdę mówiąc, nigdy się tą spółką nie interesowałem, bo plastikowe folie, czy gibkie tafle skażone ołowiem, od początku wydawały mi się nieekologiczne, niesolidne i kłopotliwe w użyciu. Cenówki, nie wiem, po co, jeśli te które już są, spełniają swoją funkcję? Mniejsza o to, Saule to inny przypadek i inny produkt, nieporównywalny z The Batteries.
    Osobiście w ogóle nie potrzebuję perowskitów, za to bardzo potrzebuję bezpiecznych, szybko ładujących się baterii. Królik przyszedł pokierować spółką, działa już dwa miesiące, efekty będą.
  • Re: Kurs najniżej od 5 lat Autor: ~Volt [104.28.129.*]
    Za 5000 to i tak dużo oddali. Jeszcze jakiś czas temu nie dało się dokupić na promocji nawet tyle.
    Minęły czasy zleceń po 95 akcji, teraz mają inną strategię
  • Re: Kurs najniżej od 5 lat Autor: ~oioyou [5.173.182.*]
    Prowokują do oddawania zbijając kurs nawet jedną akcją. Wydaje się, że chcą zebrać ogromny pakiet.
[x]
NEXITY 0,00% 2,22 2025-10-24 13:47:36
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.