• Ale kurs jest pilnowany... Autor: ~ES [31.60.86.*]
    j.w
  • Re: Ale kurs jest pilnowany... Autor: ~ES [31.60.86.*]
    Cytując: A towaru za dużo nie ma!
  • Re: Ale kurs jest pilnowany... Autor: ~Ll [31.183.162.*]
    No jest, ciekawe po co
  • Re: Ale kurs jest pilnowany... Autor: ~ES [31.60.86.*]
    Jesteśmy blisko...
  • Re: Ale kurs jest pilnowany... Autor: ~en22 [85.128.118.*]
    czego tu pilnować jak nie ma kompletnie obrotu - o godz. 9.02 już widzisz sternika ?
  • Re: Ale kurs jest pilnowany... Autor: ~Oko [5.173.208.*]
    Tu są tacy co nawet jak otworzą lodówkę w domu to widzą sternika...
  • Re: Ale kurs jest pilnowany... Autor: ~Pepe [188.146.251.*]
    No, jest tu taki na forum co kupuje po 100-150 akcji dziennie i pilnuje kursu ale nie pamiętam nicka, chyba Boss
  • Re: Ale kurs jest pilnowany... Autor: ~Oko [94.254.219.*]
    Bos nie Boss - nie myl g. z czekoladą...
  • Re: Ale kurs jest pilnowany... Autor: ~Bos [31.61.178.*]
    Mam tego dużo a kupuje bo wy odradzanie tym bardziej że przy dużo niższych cenach też wylewaliscie swój pesymizm Wnioskuję że robocie to celowo
  • Re: Ale kurs jest pilnowany... Autor: ~yoyo [78.30.75.*]
    Takie trafne twoje wnioski jak i urojone zakupy . W tej sprawie z leszczykiem możesz podać sobie dłoń .
  • Ale kurs jest pilnowany... Autor: ~emeryt [5.184.77.*]
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/Black-Friday-w-bankach-Na-tych-promocjach-zarobisz-kilkaset-zlotych-8848046.html

Kiedyś chciałem Was przekonać aby wykorzystać darmową kasę z bankowych plus innych promocji ....na jedną osobę bez problemu 20 tysięcy byście mieli dołożylibyście drugie swoje 20 tys i chciałem abyście kupili akcje ENERGA za tak pozyskaną kasę plus wkład własny ...jeśli kupilibyście wtedy już dziś mielibyście wycenę akcji na ponad 80 tysięcy przy wkładzie własnym tylko 20 tys ...w przyszłości może ta wycena pakietu którego nie kupiliście będzie jeszcze większa ...ale nie miałem do Was numerów telefonów a wpisy nie każdy czyta ...pisałem jak GG nie chce mi udostępnić tych telefonów niech sama Was obdzwoni i przekona do wspólnych zakupów czy z promocjami bankowymi czy bez ...i co miałem racje ...Nie wiadomo czy w ogóle chcielibyście niby z siebie robić dziada aby uczestniczyć w pozyskaniu darmowej kasy z banków ...a swojej kasy z rożnych powodów nie chcieliście zainwestować w akcje ENERGA ...oczywiście może inne akcje przyniosłyby większy zysk ale nie podajemy wyników przed metą tutaj mamy maraton i wielu go odpadnie ...Kiedyś przy wyższych kursach akcji ENERGA sami będziecie opowiadać rodzinie jak Wam miliony uciekły i jak tu nie napisać że pieniądze leżą na ulicy należy się tylko po nie schylić.
  • Re: Ale kurs jest pilnowany... Autor: ~yoyo [78.30.75.*]
    Nie dość że stery to na dodatek głupi. Na GPW nic nie jest pewne i nie baw się w naganiacza bo to jest płytkie dla naiwnych
  • Re: Ale kurs jest pilnowany... Autor: ~emeryt [5.184.77.*]
    Witam mądrego ...to czy naganiacz czy wujek dobra rada osądzi przyszły kurs tej spółki ....jednak trudno podważać fakty że jeśli ktoś posłuchał moich wcześniejszych wpisów i kupił akcje spółki ENERGA SA ma mniejszy lub większy zysk /nawet ponad 100 % / więc jak do tej pory miałem racje a czy będą dalsze wzrosty i ponadprzeciętne zyski w które ani przez chwilę nie przestałem wierzyć osądzi przyszłość ...
  • Re: Ale kurs jest pilnowany... Autor: ~arskiozan [83.57.63.*]
    Szanowny ,emeryt, posłuchałem Twojej rady i na głównym pakiecie mam ponad 100% zysku.
    Ostatnio dokupiłem duży pakiet po 12,9 i liczę na jeszcze większy zysk. Dzięki za Twoją aktywność.
    Dużo wnosisz do tematu. Choroba częściowo wyłącza mnie z aktywności forumowej, ale wspieram moją ukochaną sektę.
    Pozdrawiam.
  • Re: Ale kurs jest pilnowany... Autor: ~Bos [31.61.178.*]
    Płynął sobie spokojnie wójtowski statek wskakiwali też znajomkowie tj obecni trolle zysk przez wezwanie miał być szybki żeby dobrać po 1 wezwaniu zucili ponad 3ml akcji żeby wyleszczyc I się zaczęło bo sporo nowych zaczęło te akcję podbierać -cena spadła tylko do 6 i zaczęła rosnąć Potem GG i dla nich niezrozumiała decyzja sądu no i przegrane wybory a czas leci inwestycja max2 lata przeradza się w 5 i nawet 100% zysk już tak nie cieszy tym bardziej że ciągle brak rozwiązania Winni oczywiście nowa władza i nowi optymiści ciągnący cenę I jak tu nie być pesymistą choć płyną na jednym statku z optymistami Taka to może być bajka ja dzisiaj sprzedałem PGE i PZU i zawsze po parę akcji dobiorę Arskiozan życzę zdrowia bo optymiści są potrzebni
  • Ale kurs jest pilnowany... Autor: ~emeryt [5.184.77.*]
    Życzę wszystkim dużo zdrówka bo ci nam po milionach jak nie będzie zdrówka ...przy okazji przypominam o badaniach profilaktycznych ....Wiele spółek nawet na chybił trafił dało większy zarobek niż akcje ENERGA ale były i gorsze ...dlatego też dobierając spółki do portfela pamiętajmy o dywersyfikacji aby mieć choć parę spółek w portfelu a najlepiej jeszcze inne aktywa ...ja też nie jestem wróżbitą i nie wiem jaki będzie kurs w przyszłości ale wierzę że jednak ponadprzeciętne zyski będą ....
  • Re: Ale kurs jest pilnowany... Autor: ~ES [31.60.76.*]
    https://www.youtube.com/watch?v=dobiRIxofOw
  • Re: Ale kurs jest pilnowany... Autor: ~vito [5.184.218.*]
    Proszę sobie odszukać wywiad jakiego udzielił z uśmiechem na ustach po wyjsciu z przesłuchania w NIK-u tam znajdziecie wiele odpowiedzi czemu go nie ruszają, obecna banda do tej Obajtkowej to dopiero swołocz.
  • Re: Ale kurs jest pilnowany... Autor: ~darek [83.28.87.*]
    "2 grudnia PZU ogłosi, co zrobi z dwoma posiadanymi bankami. Najbardziej prawdopodobny scenariusz? Ubezpieczyciel sprzeda akcje Alior Banku większemu Pekao, uwalniając kapitał na inne inwestycje" - napisał portal. PZU jest właścicielem 31,98 proc. akcji Aliora. Ich rynkowa wycena to około 3,85 mld zł. 
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/PZU-sprzeda-akcje-Alior-Banku-bankowi-Pekao-SA-portal-XYZ-8853362.html

-ciekawe co kupi?
  • Re: Ale kurs jest pilnowany... Autor: ~Pepe [84.205.172.*]
    Ten? Od 7 minuty 30 sekundy https://youtu.be/sVue2ln84C8?feature=shared
    https://wiesci24.pl/2024/11/29/dlaczego-daniel-obajtek-jeszcze-nie-siedzi-chroniona-twarz-systemu-pis/
    -w poniedziałek bedziesz miał okazję posłuchać o "sukcesach" dyzmy
  • Re: Ale kurs jest pilnowany... Autor: ~fan22 [46.175.109.*]
    Obajtek to nie moja bajka, ale słuchając go pozbyłem się złudzeń co do przyszłości Orlenu i jego spółek w grupie w tym Energa.
    Jesteśmy kondominium i nic tego nie zmieni, czy będzie rządził pis, po , czy jakiś inny pomiot żymski.
  • Re: Ale kurs jest pilnowany... Autor: ~Pepe [84.205.172.*]
    wiesci24 to to samo co tvn24 kto za tym czymś stoi? Konkrety darku, konkrety a tu krótka historia z wikipedii owego redaktora naczelnego: W listopadzie 2021 roku Sąd Rejonowy Warszawa-Żoliborz skazał go nieprawomocnie na 3 tys. zł grzywny za pomówienie kpt. Tomasza Badowskiego, w którym oskarżał go o dopuszczanie się w trakcie misji wojskowej przestępstw seksualnych na dzieciach[11].

W 2022 roku został skazany z art. 212 Kodeksu karnego za zniesławienie Cezarego Gmyza, który w 2019 zamieścił na Twitterze – z dedykacją dla Stanisława Gawłowskiego – plakat „Żydzi, wszy, tyfus plamisty”. Wyroku tego nie podtrzymał jednak Sąd Okręgowy w Warszawie, który orzekł prawomocnie, że Jan Piński jest niewinny[20][21].

W maju 2023 roku Sąd Rejonowy Warszawa-Mokotów skazał go nieprawomocnie na trzy miesiące pozbawienia wolności w zawieszeniu i wpłatę 35 tys. zł na PCK w sprawie o zniesławienie redaktora naczelnego „Życia Stolicy” Tomasza Szostka, któremu na swoim profilu w serwisie społecznościowym Twitter zarzucał współpracę ze służbami specjalnymi używając wobec niego określenia „konfident”. W reakcji na to Tomasz Szostek wniósł sprawę o zniesławienie[22]. W czerwcu 2023 roku Jan Piński wygrał proces z byłym funkcjonariuszem CBA Arturem Chodzińskim. Przedmiotem procesu była publikacja, w której wskazywano, że funkcjonariusz CBA sprowadził do delegatury CBA we Wrocławiu „prostytutkę”. Fajne masz autorytety
  • Re: Ale kurs jest pilnowany... Autor: ~fan22 [46.175.109.*]
    Darek na wątku Energa zachowuje się jak taki swego rodzaju oficer prowadzący nowej władzy!
  • Re: Ale kurs jest pilnowany... Autor: ~Tom [77.65.97.*]
    Tak, kurs zapewne jest pilnowany przez posiadaczy akcji, którzy na forum regularnie reklamują spółkę i jak tylko potrafią, zaklinają rzeczywistość. A wzrostu kursu nie da się ubłagać, niestety.

• Re: Ale kurs jest pilnowany... Autor: ~Woyd [5.90.193.*]
    Wzrostu nie ma, ale spadac tez nie chce. Jako, ze notowan nie ogladam to ustawiam zlecenia zakupow dlugoterminowo no i w tym tygodniu zadne mi nie weszlo, chyba jednak bede musial sobie poustawiac alerty do notowan, bo jak widac kursu ktos pilnuje i nie chce, aby losowe osoby jak ja zgarnialy akcje z warzywniaka.
  • Re: Ale kurs jest pilnowany... Autor: ~Oko [46.112.2.*]
    To może ustaw zlecenia po bieżącej cenie a nie po 6 zł...
  • Re: Ale kurs jest pilnowany... Autor: ~Tom [77.65.97.*]
    Czas pokaże, czy o kursach akcji zadecydują wyniki i inne lokalne informacje, których mnóstwo na forum, czy raczej czynnikiem determinującym będzie rozwój zdarzeń na świecie (porozumienie/eskalacja i inne), tzn Władek.i...
    za ostatnie 4 miesiące,przemieliło się 3 mln akcji ze średnią 13,4 zł,tylko ktoś mocno nieogarnięy uważa,że to przypadek,rynek sam z siebie ustalił taki pułap cenowy. co wiemy
    -na niepłynnej Enerdze pojawił się fundusz,tfi nie wchodzi bez możliwości wyjścia z inwestycji,czyli wiedzą coś więcej od Nas
    -prezes Fąfara mowi /zleciliśmy wycenę Energi/,bez znaczenia jest, po co ta wycena?w każdym scenariuszu nie będzie,bo nie może być ona niższa niż 20-30 zł?/baza z 20' niżej?
    https://raportzintegrowany2020.orlen.pl/wyniki-finansowe/podstawowe-informacje/struktura-grupy-orlen/rozliczenie-transakcji-nabycia-akcji-energa-zgodnie-z-mssf-3-polaczenia-jednostek/
    Dlaczego więc kurs od kilku miesięcy"zabetonowano" na 13-14 zł?
    a)planowana jest emisja akcji w tych okolicach?
    b)planowane jest wezwanie dobrowolne w okolicy jednostkowej wk Energi?
    c)planowana jest wstępna propozycja parytetu wymiany na akcje Orlenu w okolicach 1/3,x?
    Do 10.XII zostało kilka sesji,powinno się wyjaśnić,po co Orlenowi ta wycena Energi,ale już sam fakt,że po komunikacie o zleconej wycenie kurs stoi jak "widły w gnoju'o czymś swiadczy.
  • Re: Ale kurs jest pilnowany... Autor: ~IP [83.4.153.*]
    Jestem spokojny...
    spokój i chłodna kalkulacja jest wskazana,co by nie pisać,jesteśmy na finiszu,jakieś rozwiązanie paść musi,tylko jakie?który scenariusz będzie grany, a,b czy c?a może jeszcze jakiś inny?
    Każdy z w/w scenariuszy jest lepszy od delistingu.
    Nie da się naszej Energa S.A. w żaden sposób zrównywać z pozostałymi węglowymi spółkami energetycznymi.
    AKCJONARRIUSZE ENERGA S.A. "SKAZANI NA SUKCES".

W skrócie:
    https://www.youtube.com/watch?v=bnN-qbjuNzI
    Grupa "AA" Energa S.A. zapowiada się i zaprasza na NWZ Orlen S.A w dniu 02.12.2024 r..
    o,to coś nowego,jeżeli nie ściemniasz to świetnie,powiedzieliście"a"w Karpaczu,"b" w Warszawie trzeba powiedzieć "c" w Płocku,aż do skutku przy każdej możliwej okazji,przekrętu z aneksją Energi należy pilnować do pozytywnego finału,dziękuję,że są tacy akcjonariusze którym się chce,z pozycji kanapy jest łatwo mędrkowac,trudniej jednak ruszyć tyłek by coś zrobić-pzdr
    I po NWZ Orlenu S.A. i jest podjęta odpowiednia uchwała :

https://www.orlen.pl/pl/relacje-inwestorskie/raporty-i-publikacje/wideokonferencje
    za "darmo" się miejsca w rn nie dostaje,chcieli sprzedać po 7 odkupią po 27;-)
[x]
ENERGA 0,21% 18,68 2026-03-25 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.