https://www.bankier.pl/wiadomosc/Black-Friday-w-bankach-Na-tych-promocjach-zarobisz-kilkaset-zlotych-8848046.html
Kiedyś chciałem Was przekonać aby wykorzystać darmową kasę z bankowych plus innych promocji ....na jedną osobę bez problemu 20 tysięcy byście mieli dołożylibyście drugie swoje 20 tys i chciałem abyście kupili akcje ENERGA za tak pozyskaną kasę plus wkład własny ...jeśli kupilibyście wtedy już dziś mielibyście wycenę akcji na ponad 80 tysięcy przy wkładzie własnym tylko 20 tys ...w przyszłości może ta wycena pakietu którego nie kupiliście będzie jeszcze większa ...ale nie miałem do Was numerów telefonów a wpisy nie każdy czyta ...pisałem jak GG nie chce mi udostępnić tych telefonów niech sama Was obdzwoni i przekona do wspólnych zakupów czy z promocjami bankowymi czy bez ...i co miałem racje ...Nie wiadomo czy w ogóle chcielibyście niby z siebie robić dziada aby uczestniczyć w pozyskaniu darmowej kasy z banków ...a swojej kasy z rożnych powodów nie chcieliście zainwestować w akcje ENERGA ...oczywiście może inne akcje przyniosłyby większy zysk ale nie podajemy wyników przed metą tutaj mamy maraton i wielu go odpadnie ...Kiedyś przy wyższych kursach akcji ENERGA sami będziecie opowiadać rodzinie jak Wam miliony uciekły i jak tu nie napisać że pieniądze leżą na ulicy należy się tylko po nie schylić.