• Łooo a co tu się podziało Autor: the_bob [91.233.25.*]
    Parę dni bez Internetu i takie cyrki się dzieją. Przecież jakoś anonimowy inwestor pisał że będzie 10 zł... chyba się pomylił. Szkoda mi tego gościa co pisał że ma 400k akcji, to musiało boleć.
    Nawet nie wiem kiedy moje stop losy poleciały ale miło było przez chwilę cieszyć się akcjami.

No cóż wiecznie spadać nie może jak już się pojawi jakiś popyt, wczoraj widać coś drgnęło, wrócimy do tematu.

Miłej zabawy inwestory.
  • Re: Łooo a co tu się podziało Autor: ~Hos [31.0.91.*]
    Kupuj, kupuj po raporcie uwolnią akcje złotówkowe z emisji. Karma mile widziana.
  • Re: Łooo a co tu się podziało Autor: the_bob [91.233.25.*]
    Teraz to zrobiła się panika. Lepiej przeczekać z kasą na koncie. Myślałem że w okolic 3 zł się utrzyma ale rynek zrobił po swojemu. I parę k jestem do tyłu.
    Czekam aż się jakiś wsparcie uklepie i nastroje się poprawią.

Ja sie zastanawiam skąd ty takie rzeczy wiesz? Czy oni dzwonią do ciebie i mówią... "Hos rzuć hasło na forum bankiera, będziemy wywalać te po 1zł, niech ludzie wiedzą co chcemy zrobić"

A może po prostu obstawiasz jak w ruletce , czerwone albo czarne i czasem trafisz ( wtedy robisz szum na forum że taki genialny jesteś) albo nie trafisz wtedy zmieniasz temat.
  • Re: Łooo a co tu się podziało Autor: ~Hos [31.0.91.*]
    Widzisz bob taka cena a szału nie ma i nie będzie. Ktoś tu myślał że na bajerze zrobi karierę, zrobimy sobie emisję akcji po złotówce i sprzedamy ulicy no i masz tego efekt. Ci co się nabrali na ten numer już liczą ładne straty a ci co trzymają wiszą na ładnym haku na lata, mogą przecież sprzedać ale po ile. Spółka już niczym nowym nie zaskoczy a jak coś tam wymyśla ulica tego nie kupi. Zaraz zaczną uciekać ci co kupowali poniżej trzy złote a sam dobrze wiesz że tu nie potrzeba dużej ilości akcji żeby zdołować kurs. Nie wiem co zrobią co co obejmowali emisję po 1,05 ale wiem że będą się musieli mocno na pocić by na tych akcjach zarobić bo tu już nawet bajki Lacha nic nie wniosą.
  • Re: Łooo a co tu się podziało Autor: the_bob [91.233.25.*]
    Szkoda mi tych co mają po 1,05 zł. Wyjście z takiego wolumenu przy utrzymaniu kursu na poziomie 2 zł będzie trwało latami.
    Zostaje im tylko znaleźć inwestora aby przekazać duże pakiet na zasadzie transakcji poza sesyjnych.

Inaczej nie ma szans aby ulica odebrała te miliony akcji , bez zdołowania kursu.
    Dlatego uważam, że nie będzie żadnej emisji na otwartym rynku tych po 1 zł tak jak piszecie. To się po prostu nie opłaca.
    Lepiej poczekać kilka lat i szukać dużego inwestora który to obejmie.

Zobaczymy za kilka lat kto miał rację.

[x]
NANOGROUP -0,80% 2,48 2025-11-07 16:46:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.