Ow teorii to tu zawsze wszystko miało być ok, zawsze mówili ostatnia emisja żeby miec Lepsze argumenty w negocjacjach i jak dotąd nikt tego nie chce. No ale makaron nawijają a świeży le szcz potrzebny wiec witamy w naszych szeregach.
ryzyko maleje, a szanse rosną. Na dziś strata 50% włożonej kasy jest moim zdaniem znikoma, a szansa na zwrot minimum 50% dużo wyższa. Na giełdzie nie ma i nigdy nie będzie "pewnych" na 100% akcji, bo to giełda i zachodzi wiele czynników, które mają przełożenie na cenę.
Alicja, czemu trolujesz. Jaka dystrybucja, kto normalny najpierw zbija cenę a potem robi dystrybucję. Jakby to była dystrybucja to bylibyśmy na poziomach grubo ponad 10. Kłamczuszka z ciebie, zresztą jak zwykle.
ten jaki analizator xd znikoma szansa na stratę nie no wiadomo wcale nie musi to sie wydarzyc w koncu pokazali ze wszystko dziala, kolejke chetnych na zakup a oni tylko widnuja cene bo maja taka wielka perle ktora zmieni swiat diagnostyki nie no haha dobre sobie
jajeczko jak podrzucam, to tez sa szanse 50/50 ze je jakaś Dodo przyjmie haha to tak jak wy tu mozecie ustrzelic jajeczko w promocji za 6.9 sie chwala co niektorzy a pozniej za 3.8 sprzedadza lalala
Wyciągnęłam wnioski z SDS i widzę że tutaj jest podobnie. Te same zagrania na K i S, to samo podciąganie a finalnie down and down. Jeśli mam rację to jeszcze w grudniu będzie 5.xx. Zobaczymy
Na razie prócz SDS i Żabki to wszystko mi się udało. Hmmm... Bioceltix udany, Genomtec udany, Medinice czekam bo uważam że nisko mam, GreenX czekam też nisko mam, Nocti zbieram, na Mentzelu zarobiłam sporo.... Datawalk czekam, Polsatu zarobiłam 35proc.... Dino 20proc...No nie jest źle .... a Ty? Marzysz o Genomtec, który jest loterią, może się udać albo nie. Brak komunikacji, brak sukcesów cząstkowych. Za duże ryzyko
Ja? Proszę. Nie kombinuję. Mam 2 spółki. Słownie: dwie. I twardą walutę. Jej najwięcej. Wziąłem sobie do serca radę Buffeta, aby ograniczyć się na początku przygody giełdowej do trzech spółek max. Ja nie robię zakładów loteryjnych. Zadowolona z odpowiedzi?
Ja się trzymam zgodnie z liczbą Millera od 5 do 9 spółek. Część dywidendowych, część okresowych, część z potencjałem - i w tej ostatniej kategorii ciągle patrzę na Genomtec.
Alicja chyba nie widzi lub udaje że nie widzi jednej rzeczy - gdyby nie to wystawianie akcji z prawej to arkusz jest dosyć pustawy. Dzisiaj było chwilę 7.7 zł, wystarczy że sprzedający zasłabnie i możliwy jest powrót w okolice 8 zł.
Pytanie do Alicji: mimo że bierzesz pod uwagę opcjonalny dalszy spadek tutaj, to czy i tak trzymasz część akcji?
Zenon, ważne jest aby mieć jakieś zasady i ich się trzymać. Nie wiem natomiast czy Alicja odpowie zgodnie z prawdą ... I co z tatkiem - ona to pisała - który ma (miał?) 100 tys. akcji ? Poszły na Tulum ?
Jej pomysły inwestycyjne są tak oderwane od rzeczywistości, że aż szkoda tych, którzy jej wierzą, ale zawsze znajdzie się ktoś, kto padnie ofiarą takich porad. Spójrz na SDS – co doradzała i co jej napisałem o MedApp oraz Pure (sprawdź, gdzie teraz są Pure i MedApp). Co do Antynagacza, dotrzymam słowa, bo wtedy mówiłem poważnie.
Jej pomysły inwestycyjne są tak oderwane od rzeczywistości, że aż szkoda tych, którzy jej wierzą, ale zawsze znajdzie się ktoś, kto padnie ofiarą takich porad.
Na PURE można było bardzo dobrze zarobić, no Medapp to porażka ale mało akcji miałam. Liczyłam na podbitki spekulacyjne bo tam kiedyś fajne kółka się robiło. Genomtec mam już tylko 5k akcji
Odpowiadając to Tatko ma teraz nadal ok 100tys akcji ale on dawno kupował, średnia raczej jest obecna. Liczy na sprzedaż całej firmy i wezwanie po godziwej cenie. Ja uważam, że zrobił błąd ale jego pieniądze i jego biznes. Stać go