ok. rozumiem. swoją drogą dzisiaj minął siódmy tydzień od czasu gdy kupiłem sobie pierwszy pakiecik za 0,1. Jestem wzruszony taką huczną tygodnicą:)) Jak już pisałem, ten pakiecik sprzedam za 1 zł, albo przybijam na ścianę, jak zdejmą KSH z GPW:) A jutro spróbuję dokupić, bo na razie wolumen kupna i sprzedaży za 30 groszy jest taki sam, przy czym sprzedaje chyba z 25 osób, a kupuje 7. Czyli sprzedają drobni, a kupuje albo spekuła, albo bank, albo jakaś gruba flądra.
Piszę do Mirona.
Chciałem tylko powiedzieć, że masz jaja a nie tak jak ci którzy cały czas narzekają i wszystko zwalają na tzw: spekułę - oni nie czują "bluesa" i lepiej jak będą w niewiedzy.
Pozdr.
sa 2 polgodzinne sesje 11:15-do 11:45 oraz 15:00 do15:30 jesli chcesz koniecznie kupic to popatrz na liste ofert i ustaw limit zakupu 1 lub 2 grosze wiecej. przy malej kwocie i tak nie zmienisz kursu a bedziesz mial pewnosc, ze kupisz
Dosc czesto tko skacze (oferty znikaja i pojawiaja sie przed sesja)- ignoruj je, to sciema dla zbicia lub podwyzszenia kursu
słyszałem, że generalnie są dwa rodzaje ludzi. Jedni przeczesują wykresy, aby móc w końcu powiedzieć "A nie mówiłem, życie jest do dupy a wszystkim rządzi spekuła i inne ryby", a drudzy przeczesują wykresy i dane spółek, aby móc w końcu powiedzieć: "sparzyłem się kilka razy, ale w końcu trafiłem na niezłą perełkę". Wolę zaliczać się do tych drugich:)