Nic wiecznie nie spada.Czas już powoli odbijać.Na wiosnę ruszamy z wałami w fabryce za 50 mln.cierpliwie zbieraj póki jeszcze jest tanio.Chyba się zgodzisz???
nie twierdzę że kurs może zacząć rosnąć, ale spodek sienie uformuje, bo nie ma z czego. To co jest na wykresie to nijak się ma do kształtowania spodka. Klasyczny spodek to sobie zobacz np na ATREM
Skąd wiesz że mam???Może jeszcze czekam z zakupami???Może powoli skubnię???Może wejdę jak będą pierwsze kontrakty z Bengalem ???
Synek nic nie wiesz...piszę że czas już powoli odbudowywać popyt ...idę o zakład że lutym będziemy śmigać powyżej 6 zł...
Póki co to nie napędzę Wam kursu...musicie być jeszcze bardziej cierpliwi...jest takich 3 Panów mocno przyczajonych na Wasze akcje tak że uważajcie bo skończycie z jęzorem na wierzchu:)
Wszyscy wiedzą że będą umowy z Turbanami i tu będzie dziennie po kilkadziesiąt % wystarczy przyłożyć ucho to tu to tam...Tak że uważajcie bo jednym strzałem zmiotę Wam tą mizerną robotę...
nic nie wskazuje na kontrakty z indiami poza twoimi przeczuciami nawet nie jestem pewny czy ekonomicznie to ma jakis sens dla patentusa robic w indiach o konkurencyjnosci juz nie wspomne
Dnia 2024-12-06 o godz. 14:31 ~od1993 napisał(a): > nic nie wskazuje na kontrakty z indiami poza twoimi przeczuciami nawet nie jestem pewny czy ekonomicznie to ma jakis sens dla patentusa robic w indiach o konkurencyjnosci juz nie wspomne
oczywiście że nie, inaczej było by tu ostre skupywanie a nie ostre opadanie
Jedyna dobra wiadomość póki co, to dzisiaj ktoś łącznie zebrał 61,5 tyś. akcji, od kogoś zapewne kto mu to wcześniej skupił przy spadającym rynku. Takie rzeczy jak sprzedaż takiej ilości i kupno o tej samej porze nie dzieją się bez przypadku. Ja nie sprzedawałem, dalej kupuję. Pozdrawiam wytrwałych.
Dnia 2024-12-09 o godz. 17:40 szcsla napisał(a): > Takie rzeczy jak sprzedaż takiej ilości i kupno o tej samej porze nie dzieją się bez przypadku. Ja nie sprzedawałem, dalej kupuję.
i to jest fakt, to nie przypadek ,tylko do tego drobna uwaga ,będzie znowu długo dusić tymi akcjami,aż znowu utopi (ok 50 tys.) A co do kupowania,to mało kto tu kupuje,tak jest ustawiany handel !! Te akcje są warte tyle,po ile są ustawione 50-ki i 100-ki tysięcy.Pozdr ::)))
te akcje są tyle warte ile każde inne akcje - tyle ile ktoś jest w stanie za nie zapłacić, jeśli jest kurs 3,00 to znaczy że NIE są dla nikogo warte więcej niż 3,00. Jak ja wystawie swoje po 15zł to nie znaczy że tyle są warte. To znaczy że za tyle ja je jestem gotów sprzedać ale to nie ma nic wspólnego z wartością i rynkiem. One nadal są warte 3zł w tej chwili. Podniecanie się obrotem rzędu 50-100k to też oznaka słabości tego waloru. Tak, ja wiem że jak dzienny obrót to 20k to taki 50 robi pewnie na niektórych wrażenie ale prawda jest taka że z taką płynnością spółka nie powinna mieć miejsca na gpw
Dnia 2024-11-27 o godz. 20:06 ~Grubszy napisał(a): > Zaczną spływać dobre wieści więc końcówka roku i pierwsze 2 kw.nowego roku będą obfitować w interesujące wieści.
Przetargi ;Chwałowice-Jankowie ,przenośniki ,szykują się dobre wieści !!! A to trzymanie kursu,znowu pcha w doł ,to ktoś chyba ma rację i trzeba wyzbierać te akcje,które on wystawia.