• 28.11.2024 ? Autor: prof_wiatr [79.185.20.*]

or tomorrow is the day of dramatic truth
  • Re: 28.11.2024 ? Autor: ~Potek [78.31.92.*]
    29.11.2024
  • Re: 28.11.2024 ? Autor: ~Andi [91.94.10.*]
    Nic się nie wydarzy. Wyniki w cenie. Sam Prezes mówił, że rok bieżący jest stracony.
  • Re: 28.11.2024 ? Autor: ~ubawiony [89.64.30.*]
    szacunki znane od 04.10 dlatego tak spadło, teraz jest szansa na up
  • Re: Taki paradoks ? czy na pewno? Autor: prof_wiatr [79.185.236.*]
    Na tym forum od kwietnia 2023 (>30zł), większośc zastanawia sie kiedy będzie UP.
    Pod koniec 2023, gdy zaczołem "optymaizaję podatkową" , pisaliście , że nie mam pojęcia.
    Pisałem WIELOKROTNIE, że można kupić jeśli:
    1. pojawią sie pozytywne raporty
    2. AT/AF coś może zasugerować/
    Potem były schody, 15, 12, 10, 9, a teraz 7.

Nadal nić się nie dzieje, a wielu przy każdym kolejnym schodku uważa , że to jest ostatni przed odbiciem.
    Macie do tego prawo, ale czy to rozsądne?
    Mamy grudzień , i następną optymalizacje podatkową, od ilu spadnie?
    Mnie to nie interesuje.
    Podam troche inne spłółki np.
    Rainbow, Domdev,dlaczego (pomijam wyniki) rosną, bo wielu mocno zarobionych nie chce pod koniec roku sprzedawać, aby nie płacić dodatkowego podatku za 2024r, i czekają ze sprzedaża po nowym roku aby odło.żyć należny podatek na 2026r.
    Ps.
    Przeczytajcie, pomyślcie, tak na przyszłość.

• Re: Taki paradoks ? czy na pewno? Autor: ~Jw [31.0.50.*]
    Co jeszcze zaczOłeś? "Profesóże" z wyższej szkoły machania widłami ?
  • Re: Taki paradoks ? czy na pewno? Autor: prof_wiatr [79.185.236.*]
    stupid,? stupider?, stupidest?
    ????
    xD
  • Re: Przy cenie 6,57 napisałem: Autor: prof_wiatr [79.185.26.*]
    Na tym forum od kwietnia 2023 (>30zł), większośc zastanawia sie kiedy będzie UP.
    Pod koniec 2023, gdy zaczołem "optymaizaję podatkową" , pisaliście , że nie mam pojęcia.
    Pisałem WIELOKROTNIE, że można kupić jeśli:
    1. pojawią sie pozytywne raporty
    2. AT/AF coś może zasugerować/
    Potem były schody, 15, 12, 10, 9, a teraz 7.

Nadal nić się nie dzieje, a wielu przy każdym kolejnym schodku uważa , że to jest ostatni przed odbiciem.
    Macie do tego prawo, ale czy to rozsądne?
    Mamy grudzień , i następną optymalizacje podatkową, od ilu spadnie?
    Mnie to nie interesuje.
    -----------------------------------------------------------
    Czy coś się zmieniło ?
    Tak wycena spadła do 5,50.
    I co z tego?
    Teraz wpadliście na to , że jest optymalizacja podatkowa ?
  • Re: Przy cenie 6,57 napisałem: Autor: ~Hejnał [37.31.38.*]
    Mordo, zauważyliśmy. Kto miał uśrednić to uśrednił, kto miał sprzedać to sprzedał. Ludzie patrzą na raporty, widzą dynamikę, że z każdym kolejnym kwartałem jest lepiej. I to na wielu spółkach oze, nie tylko tu. Dynamika za granica z kazdym kwartalem lepiej wiec raczej gorzej juz nie bedzie. Biorąc pod uwagę Nasze podwórko oze, tutaj nie jest najgorzej. Mówimy onspółce, że wiesz, że jak coś będzie pozytywnego to wyrwie z butów, dobrze o tym wiesz i temu tu codziennie warujesz. Wiater niekiedy napiszesz coś mądrze, ale im dalej i im częściej w las to naprawdę piszesz cały czas to samo. Piątkowa sesja pokazała że jest ssanie. Jak spadnie schodek niżej? Naprawdę się zdziwie, ale nie wykluczam. Ale i tak te 15 baniek straty jak na dwa przejęcia i projekt zbiorników, gdzie tam inwestują sporo to nie jest źle. Muszą trochę zoptymalizować koszty i powinno być ok. Bo duzo zrobili naprawde w takiej padace na rynku. Zalezy od punktu widzenia
  • Re: Przy cenie 6,57 napisałem: Autor: prof_wiatr [79.185.26.*]
    Rozumiem po twoim wywodzie, że teraz już tylko będą kupować.
    Przypomnę ci pewnie w styczniu.
    Szczególnie te zbiorniki, mnie uwaliły......
    Tak trzymaj.
    miłego.

Nie twierdze że będą kupować a przytoczone zbiorniki to nie główna działalność tylko dywersyfikacja przychodu. Ja Ci odpisałem raz, a wywody to Ty codziennie prawisz. Rośnie źle, spada źle. Coś działają, rozwijają się. O mnie się nie martw, stop lossy ustawiam. To że ciężki rok dla branży to każdy widzi, idź i na Grodno, Mlsystem, Clc też narzekaj, tam gorzej, a cały czas tu siedzisz i gawiedź moralizujesz. Przecież z miesiąca na miesiąc piszesz to samo.
    A co do zbiorników i ich wytwarzania, wolę zaufać spółce i ich strategii rozwoju, bo to sprawiło że od 2020 potroili działalność, pzdr.
[x]
SUNEX -1,37% 4,70 2025-11-07 16:24:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.