• No i pięknie zoptymalizowane Autor: ~Japan7 [83.21.157.*]
    dzisiaj 38k szt. Przydała się gruba strata choć przyjemniej by było zyski oglądać ale co się odwlecze ............ No to czekamy.
  • Re: No i pięknie zoptymalizowane Autor: ~Jojo [46.113.8.*]
    Dobrze że nie wszystkich opuścił optymizm:)
  • Re: No i pięknie zoptymalizowane Autor: ~Japan7 [83.21.157.*]
    Co mi pozostało? Przez te cztery lata już taka jest strata że pokryła cały tegoroczny zysk całego portfela. Papiera nabyłem tyle że chatę mogę wytapetować. Trzymam wciąż i dokupuję a tu niżej i niżej. Póki piłka w grze wszystko może się zdarzyć. Jeszcze mogę optymalizować ale nie mam takiej potrzeby chyba że opchnę jakieś papiery w tym roku z zyskiem np. Celonę albo novinę. Tutaj martwią mnie perspektywy dla głównej działalności bo popyt na OZE siada a potrzeba jakiegoś impulsu najlepiej w zyskach spółki. Czekam do skutku.
  • Re: No i pięknie zoptymalizowane Autor: _wiatrak_ [83.30.203.*]
    Główna zasada to KUPUJ SIŁĘ.
    Druga to CHROŃ KAPITAŁ.
    Mając w portfelu te dwie spółki - sprzedawałbym na spadkach Erato, a dobierał na wzrostach Novinę.
    Byłbyś dzisiaj w zupełnie innej sytuacji.

• Re: No i pięknie zoptymalizowane Autor: ~Japan7 [83.21.157.*]
    Ja nie płaczę nad losem bo cały portfel ładnie zarobił a tu jest etap obojętności. po tylu latach czekania poczekam kolejne lata jeśli trzeba będzie. Patrząc na wykresy spółek z NC to nawet totalne beznadzieje co kilka lat robią mocny pik. W czarnym scenariuszu wszystko pójdzie w piach ale liczę że główni też bedą walczyć o swoją kasę zainwestowaną tutaj. Na giełdzie zarabiają cierpliwi.
[x]
ERATONRG -23,31% 0,10 2025-02-17 17:00:41
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.