• Nowe minima Autor: ~janek [195.114.177.*]
    Wydaje mi się, że bez uśredniania w dół (co jest bardzo ryzykowne) raczej nie ma co liczyć na spektakularne zyski. Tak nisko MMS jeszcze nigdy nie był notowany. Do czasu wyjścia Tormentora kurs się osunie na tyle, że powrót do 1,8zł-2zł będzie sukcesem.
    O innych produkcjach nie wspominam, bo to bardzo odległa perspektywa - o ile w ogóle możlwia do zrealizwoania, jeśli Tormentor zawiedzie...

No cóż...mam tu jebitny, jak na moje warunki, ulokowany kapitał, więc mam nadzieję, że się mylę.
  • Re: Nowe minima Autor: ~Bolek [93.105.176.*]
    Pierwszym impulsem może być chyba dopiero akcja markettingowa Tormentor jeśli będzie odnosić sukcesy - czyli poczatek przyszłego roku

• Re: Nowe minima Autor: ~Atri [89.64.40.*]
    Oby tak było
  • Re: Nowe minima Autor: ~Atri [89.64.40.*]
    Myślę że się nie mylisz ja też mam grubo ale usredniac nie zamierzam bo ryzyko dużo większe. Dobrze że mam inne akcje w portfelu na których dobrze zarabiam bo było by bardzo smutno
    Tu nikt nowy nie kupuje,jedynie są ci co wiszą tak jak ja niestety
    Szkoda gadać
  • Re: Nowe minima Autor: ~GregK [5.173.206.*]
    Trochę strach uśredniacć. Czołem wisielcy. Też was zauroczył mały sukkub jeden?
  • Re: Nowe minima Autor: ~Arti [94.254.157.*]
    Czołem
  • Re: Nowe minima Autor: ~Arti [188.33.226.*]
    Niestety nie ma konca
  • Re: Nowe minima Autor: ~Misio [193.7.194.*]
    Hehhe pisałem mówiłem nie słuchać podlackiego to i on i wy mówiliście że nie mam racji teraz widać że jednak to ja miałem rację hehhe perełka grupy
[x]
MADMIND 8,48% 1,00 2025-11-07 16:33:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.