Chociaż sytuacja wydaje się lepsza i w miarę stabilna to czy zainwestować w te akcje należy się zastanowić bo to jednak NC gdyby notowane były na rynku głównym to sprawa jest łatwiejsza do podjęcia decyzji, no ale zobaczymy
Powoli firma dojrzewa do pewnych decyzji ale na wszystko potrzeba trochę czasu . Jak pamiętacie była już przymiarka do przejścia na główny rynek ale zabrakło kapitalizacji ( może nawet ktoś zadbał by tak było) i sprawa została zawieszona na prośbę firmy .Wymagana kapitalizacja to 12 mln € co na dzień dzisiejszy daje kwotę 51,6 mln zł ( ok. 0,33 gr) i jak widać zaczynamy robić podchody w okolice tej kwoty co daje pewne nadzieję na wznowienie rozmów w dającej się przewidzieć przyszłości. Ja osobiście liczę na to i z takim założeniem tutaj zainwestowałem. Robię swoje i czekam na rozwój sytuacji a mam to szczęście że nic mnie nie ciśnie i mam czas .
Tak na marginesie to ostatnio nawet jak na NC firma zachowuje się przyzwoicie na tle tego rynki co też daje mi do myślenia ( pozytywnwgo).
Zarówno sobie jak i Wam życzę udanej inwestycji na najbliższe lata a mam wrażenie że jeszcze nie jednego tutaj firma pozytywnie zaskoczy .