W dniu dzisiejszym niestety nie udało nam się osiągnąć wzrostów jednak myślę że jest to spowodowane tym iż mamy piątek a w piątki przeważnie można zauważyć spadki. Myślę że w poniedziałek coś się zmieni i możliwe że zauważymy zielony procent. -2,00% taki wynik dziś uzyskaliśmy. Nie jest to zły wynik jednak też nie jest pozytywny. Bywały gorsze wyniki jak i obroty ale też bywały lepsze. Można kupić spokojnie chleb Balltanowski to dobry chleb nie jest to jakiś chlebopodobny chleb tylko chleb dobry chleb można zrobić sobie kanapkę i obserwować. Jesteśmy wszyscy jastrzębiami bądź prawie wszyscy, przecież te wzrosty to się nam należą jak psu micha. Kto to wie ile będzie może będzie 8,9,10,12,albo i 20 Co przyniesie nam poniedziałek hmmm...
Panie Brzęczyszczykiewicz. Piewsze co to dzięki za wpisy. Jak zwykle pan nie zawodzi. Drugie cena spadła również przeze mnie. Chciałem ponownie kupić 1 akcje za okrągłe 10.15 grosza. Ale ktoś mnie przebił i sprzedał całe 2 akcje pkc. Tak że cena spadła o 2%. Piszę że to po części moja wina bo mogłem się szarpnąć i kupić 3 akcje. :-)
Tak bardzo zależy im na jak najdłuższym utrzymaniu obecnego kursu, że w desperacji wyrzucili dwie porządne akcje. Wciąż mają nadzieję, że lud zacznie sypać.
Nie obwiniaj się! Nigdy się nie obwiniaj! Nie bierz tego brzemienia na siebie ! To nie Twoja wina że komuś zachciało się manifestować swoje ukryte cele! Mimo wszystko cały czas myślę i bije się w pierś zadając sobie pytanie co to ma na celu? . Może Pan Marian jeszcze raczy się wypowiedziec jako Specjalista... Zobaczymy.
Faktycznie sprawdzając widoczne są w końcowej fazie dozwolonego czasu dwie transakcje które ewidentnie działają niekorzystnie na kurs. Zastanawiam się kiedy zakończą się tego typu działania. Symbolika tego mnie przeraża ponieważ przeglądając poprzednie dni również trafiało się ziarno które zmienia obraz dnia. Jeśli ktoś urządza sobie tego typu ekscytujące gry to jeśli nie będzie sprzedawał reszty to i tak musi się rozliczyć w urzędzie ? A jeśli w planie ma to musi zarobić ? To nasuwa mi się pytanie czy ktoś ma jakiś plan czy specjalnie zatankuje za te 20 zł bak żeby pojechać rozliczyć sie z tak wielkich sum. Chyba że kupi bilet ale to dalej koszta. A może to jakiś wielki inwestor który potem chce dokupić jak najtaniej. Teraz to ruszyła u mnie lawina gdybań hmmm Pomóżcie chłopaki jakoś kreatywnie rozwiązać tę zagadkę....
Według mnie próbuje prowokować do sprzedaży żeby jak najbardziej ubić kurs, później jak zacznie się skup to nie będzie 2 czy 5 procent na dzień tylko 20 i 50. Tak działa bananowa.