• A nie mówiłem Autor: ~Ricardo [77.255.110.*]
    Pisałem wielokrotnie, Piotr podobnie, bez względu na to jak nisko upadnie kurs spółki to zawsze znajdzie się naganiacz który napisze że to super okazja i ze on dokupuje. Ale jak go zapytać czemu kurs miałby znowu polecieć do góry to on nie wie, nie ma na to żadnego uzasadnienia (za wyjątkiem bycia opłacanym trolem naganiającym)
  • Re: A nie mówiłem Autor: ~Mareen [93.157.116.*]
    Bo to jest super okazja. Do końca tygodnia tu bedzie 100zł
  • Re: A nie mówiłem Autor: ~LasVegas [147.161.249.*]
    Zaciekawiła mnie ta spółka po tym jak się pojawiły komunikaty o współpracy z nVidią, Epic, Apple itd., ale nie lubię kupować pod plotki, więc sprawdziłem i nic nie znalazłem na czym ta współpraca miałaby konkretnie polegać. Jeśli np. mam garażową produkcję sprzętu PC i poprosze Nvidię o zgodę na naklejanie nalepki z ich logo na obudowie moich produktów, to też jest 'współpraca", a nie przynosi finansowo żadnych korzyści.
    Tak więc sprawdziłem na stronie Simfabric czym sie zajmują ..i nie wiedziałem czy śmiać się czy płakać. Jakieś budżetowe produkcje dla pięciolatków, w które bym nie chciał grać nawet gdyby mi dopłacali. Zatrudniaja jedną osobę, reszta outsorcing (Indie?). Dalej nie chciało mi się tracić czasu na analizę. Moim zdaniem spółka wydmuszka.
  • Re: A nie mówiłem Autor: ~RybiDoktor [94.40.57.*]
    Spółka wydmuszka to bardzo dobre określenie. Wystarczy popatrzeć na obiecane kilkadziesiąt gier z prospektu emisyjnego i zderzyć to z faktem że nie wydali niczego z tych rzeczy od 4 lat pomimo obietnic premier na 2020,2021,2022. Spółka dobrze rozpracowana w filmiku na YT pt. Sklepik z marzeniami.
  • Re: A nie mówiłem Autor: ~Ricardo [84.40.152.*]
    Do poczytania. Takie akcje jak z dnia dzisiejszego odbywają się tutaj regularnie od 5 lat. Nie dajcie się nabierać.
[x]
SIMFABRIC -1,02% 1,56 2026-05-29 15:36:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.