W II kwartale 2024 według raportu sprzedali projekty farm 110 MW , co powinno dać przychód minimum 5,5 mln zł a w raporcie za II kwartał pokazali 1,754 mln zł !!!
W III kwartale 2024 według raportu sprzedali projekty farm 170 MW , co powinno dać przychód minimum 8,5 mln zł a w raporcie za III kwartał pokazali 1,331 mln zł !!!
Nie ma co u pisać. Trzeba to zrobić. Nikt nie musi być prawnikiem. Każdy ma prawo podejrzewać, że następują ze strony zarządu działania na szkodę spółki I akcjonariuszy. Odpowiednie służby mają wystarczajace narzędzia I uprawnienia żeby to szybko i łatwo zweryfikować. Nie zakładam z góry niczyjej winy ani złej woli, jednak po tym jak jesteśmy traktowani przez zarząd mam mocne podstawy podejrzewać, że Tabaka nie dziala w interesie spółki. Skoro nawet nie poczuwa się do obowiązku ani elementarnej uczciwości żeby wyjaśnić akcjonariuszom co spowodowało sytuację finansową za 3 kwartał. Od gadania tu nic nam się nie poprawi, a Tabace nie pogorszy.
Przykro mi z powodu waszych pieniędzy. Co prawda nie ostrzegałem przed wałami tylko po prostu sumą czerwonych flag na tej spółce, ale nadal. Proponuję też egzekwować uczciwość ludzi którzy choćby dla żartu w koło pisali tu o 200, 20 zł, KPO czy boomie na OZE. Boom i kpo nie są akurat kłamstwem. Ale nie skorzystają na nich takie popłuczyny jak ten twór
Piszmy nie tylko do zarządu ale również do Rady Nadzorczej o wyjaśnienie działania zarządu i podejrzeń o działanie na szkodę spółki i akcjonariuszy. Również o zwołanie posiedzenia RN z zaproszeniem zarządu na posiedzenie i umożliwienie udziału akcjonariuszów w tym posiedzeniu celem zadania pytań i uzyskania informacji. Rada Nadzorcza to rodzina i znajomi, powinni dostać sygnał i mieć pewność że razem będą odpowiadać.
Trzeba zacząć intensywniej działać bo to pachnie wyprowadzeniem pieniędzy że spółki
MOJE ZDANIE JEST TAKIE ZE SAMI SIE NAKRECACIE , NIKT NIE ZMUSZA SPRZEDAWAĆ TAK SAMO JAK NIKT NIE ZMUSZA KUPOWAC, NIKT NIE ZMUSZA CZYTAC TYCH WPISÓW ITD
-17% spadł kurs w 1 dzień.
Kurs najniższy od ponad 5 lat.
W czasach gdzie ruszyło KPO i OZE.
Kontakt właścicieli TNT z akcjonariuszami poniżej ludzkiej przyzwoitości.
Dziwne rzeczy w opublikowanych raportach, sprzeczne z księgowością, wskazujące wyprowadzenie pieniędzy ze spółki - czytaj działania na szkodę spółki.
Wybacz, ale takie rzeczy zasługują na uwagę i powiadomienie pewnych organów nie tylko skarbówki.
Cenzura na bankier? Naprawdę? Blokowane są wpisy niepochlebne dla spółki I zarządu.
A co tu napisach dobrego o sytuacji spółki, jej finansach poczynaniach Tabaki?
Przekręt