Krótkoterminowo kurs wygląda słabo. Długoterminowo widzę same plusy: 1. trwa klinika CoolCryo 2. skończyło się straszenie emisją bo emisja już była 3. CoolCryo - urządzenie jako jedyne na świecie może zostać wykorzystane zarówno w przypadku komorowych, jak i przedsionkowych zaburzeń serca – i to na bijącym sercu, od zewnątrz. 4. urządzenie ArtiClamp - w 100% właścicielem jest Medinice 5. PacePress - klinika dobiega końca, brakowało 17 pacjentów
Zgadzam się! z minusów jeszcze dodałbym utratę zaufania prezesa - co widać na kursie. Popyt cały zasypany i nie istnieje już praktycznie. Nawet podbitka już nic nie daje. No i wciąż nie wiadomo czy kasa w spółce jest czy nie ma... Spółka ryzykowna - albo wyczyści portfel albo da gruby hajs.
ty czekasz na potwierdzenie, bo według ciebie prezes nie wpłaci kasy, sprzedał swoje akcje, ma pieniądze ale nie zapłaci za nową emisję kierowaną do niego. Tak wynika z twoich postów, ciągle piszesz, że nie wiadomo czy jest kasa. Dla mnie sprawa jest zakończona.
te 139 akcji chcesz kupić? nikt przy takiej mizerii nie bedzie sypał popyt nie istnieje... kto odpowie dlaczego jest tak tragicznie skoro niby wszystko co złe za nami a przed same sukcesy i miliardy zysku?
Ja tam nie wierzę żeby prezes nie kupił nowych akcji, ale jestem ciekawy ile kasy będzie na koniec roku w raporcie. Bo straszenie emisją się skończyło tylko pytanie czy nie zacznie się znowu, bo jak widać kasa wypływa szerokim strumieniem, a co jak będą znowu opóźnienia? Na 2026 rok kasy nie ma.
Stachu... a wiesz kiedy możesz się dowiedzieć ile kasy jest na koniec roku ?... termin publikacji za 2024 będzie ok końca MARCA 2025... termin publikacji raportu za I Q 2025 będzie ok MAJA 2025...
masz cierpliwość tyle czekać ?
i w raporcie za III kw też się raczej tego nie dowiesz....chyba, że ktoś, łaskawie, będzie chciał o tym napisać...