• Jeszcze trochę.... Autor: ~fakty [89.64.63.*]
    I jak? Pisałem, że lada moment 23 na kursie? Pozniej pisalem, ze juz za chwile 22 z przodu, i jest 22 zaliczone juz czy nie? Mowie wam, ze do konca roku to my tu jeszcze o roczne minima zahaczymy. Taka to spolka gieldowa jest...
  • Re: Jeszcze trochę.... Autor: ~Stonoga [193.238.201.*]
    Możliwe,że będzie podbitka pod wyniki za 4q i spadek na 20zl
  • Re: Jeszcze trochę.... Autor: ~Fakty [188.146.251.*]
    Do konca tygodnia 21 z przodu, niestety...
    Patrzac na to wszystko co tu sie dzialo wychodzi na to, ze mega sukces SH2 oraz ujawnienie najwiekszego projektu w historii społki czyli Cronos nie tylko były już w cenie przy poziomach 24-25zł ale najwyrazniej kurs byl nawet zawyzony w oczach ronku bo od premiery SH2 skrupulatnie i stabilnie lecimy na dół praktycznie sesja w sesje. Już mamy 22 z przodu, lata moment beda poziomy z okersu jak wypuscili ten feralny trailer i caly internet jechal po blooberze i wieszczył sromotna porazke SH2 remake.
  • Re: Jeszcze trochę.... Autor: ~joasia [5.173.172.*]
    jesli jest procent ze sprzedaży to fiu fiu roznie moze byc. czy jest, kultu pytajcie
    No wlasnie, nawet jak jest i to fajny to kursu i tak nie ruszy. Ta spółka ma blokade na wzrostu poprostu...
  • Re: Jeszcze trochę.... Autor: ~joasia [5.173.172.*]
    blokada jest a potem sie ja rozjeżdża. żeby tak sie stalo musi cos sie stać, istotna roznica miedzy kursem a wartością.

imho kurs po premierze powinien mocniej lecieć w dol, no ale moze fachowa dystrybucja bez pospiechu. przekładanie papieru z reki do reki etc
  • Re: Jeszcze trochę.... Autor: ~wehuj6i [37.31.132.*]
    masz fart że pisałeś, ja próbowałem pisać....ale mod usuwał posty, już wiadomo...
    Jutro 21 z przodu... rece opadają.
    No jednam nie jutro. Mamy 21 z przodu moi drodzy. Do konca tygidnia 20 z przodu. To juz nawet zabawne nie jest, tutaj juz nawet nikt pozorów nie stwarza jakas zielona sesja od czasu do czasu. Od 6 sesji na czerwono tylko dzisiaj 1.1zł na dół a jeszcze sporo przed nami.
[x]
BLOOBER 4,88% 25,80 2025-09-19 17:01:13
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.