W takim otoczeniu taki raport. Bardzo solidnie, aż się milo czyta. Liczyłem na stratę, a tu jednak model biznesowy okazuje się solidny. Rozwój, rozwój i jeszcze raz rozwój. Brawo dla patentus
Dobrze to będzie dopiero za IV kwartał. Miałem nadzieję, że zrealizują większość tych dużych umów w III, ale i tak jest dobrze biorąc pod uwagę otoczenie.
To jednak ktoś kupuje :::))) Też kupiłem, na razie 566 szt. W raporcie pozytywnie mnie zaskoczyły: - inwestycyjne -znaczna redukcja zadłużenia -aktywa i kapitały własne Wygląda to bardzo obiecująco . Pozdr.
spółka super, plan zaczyna się znakomicie realizować :)) oczywiście wychodziłem już w okolicach 5 zł, ale teraz spokojnie można szykować się do powrotu. bardzo ładnie przeprowadzana transformacja. trzymam kciuki. ryzyk sporo, ale wierzę że się uda!
fantastycznie, fenomenalnie, super wyniki super zarząd super nazwa i siedziba i co jeszcze może być super to jest, no nachwalić nie idzie. Chciałem kupić tą fantastyczną spółkę, ale jest taka dzida w górę od tygodnia że ciężko się wbić. Codziennie górne widły przy obrotach jak na spółkach w20.