1,20 zł na akcję w 3 kw , 3zł/akcję po 3 kwartałach .Coś w przedziale 4-5 zł/akcję na koniec roku powinno być, Simy do góry ,Aparaty w ZK do góry ,infolinie do góry , mury do góry :)
Dnia 2024-11-14 o godz. 11:02 ~fun napisał(a): > 1,20 zł na akcję w 3 kw , 3zł/akcję po 3 kwartałach .Coś w przedziale 4-5 zł/akcję na koniec roku powinno być, Simy do góry ,Aparaty w ZK do góry ,infolinie do góry , mury do góry :)
Prawie wszystko do góry, a prawie to kurs. Kwestia czasu. Nawet mając na uwadze CPS (szlak).
Dnia 2024-11-14 o godz. 11:08 ~Badbed napisał(a): > Dnia 2024-11-14 o godz. 11:02 ~fun napisał(a): > > 1,20 zł na akcję w 3 kw , 3zł/akcję po 3 kwartałach .Coś w przedziale 4-5 zł/akcję na koniec roku powinno być, Simy do góry ,Aparaty w ZK do góry ,infolinie do góry , mury do góry :) > > Prawie wszystko do góry, a prawie to kurs. Kwestia czasu. Nawet mając na uwadze CPS (szlak).
Jeszcze ilość akcji co roku w dół ,ale to akurat mi się podoba,
a jednak grzbiet animatorus nie wytrzymał ciśnienia i okazij że dzisiaj ostatnia szansa i mnie ubrał jak jeszcze mi opindoli te 141 to normalnie w ponad tysiąc akcyjof,co za łowca okazyjof.