• Porażka akcjonariatu - wyniki bardzo dobre Autor: ~Juyoe [176.115.10.*]
    Zasmucający widok - wyprzedaż 15% przy bardzo dobrych wynikach kwartalnych, takie rzeczy tylko na NC :) No cóż, sprowadziliście kurs do takich poziomów, gdzie znowu można obkupić się po taniości w akcje i znowu na was będzie można zarobić, a później narzekacie, że nijak się tu zarobić nie da :) No nie da się, jeśli będziecie działać jak stado owiec, panicznie wyprzedając aktywa bez żadnego powodu. Pozdrawiam trzymających - dzisiejszy raport potwierdził nam jakość EXC, nie żyjemy marzeniami, lecz wiemy, że poziomy 0,30 i 0,40 zł to wciąż nieśmieszny żart :)
  • Re: Porażka akcjonariatu - wyniki bardzo dobre Autor: ~geko [46.205.203.*]
    wynik dobro - średni ! - jak na najlepszy kwartał w roku - mogło być lepiej !

Ale rozwój stabilny ! - tylko niech się oczyści z amatorów szybkiej kasy !
  • Re: Porażka akcjonariatu - wyniki bardzo dobre Autor: ~Juyoe [176.115.10.*]
    Nie liczą się ekstrema wynikowe, każda spółka, która nazwać możemy sukcesywną działa w modelu stopniowego ulepszania wyników kwartalnych. Zarówno ja, jak i statystyka potwierdzają, że dla spółki o wiele lepiej jest prowadzić stale polepszającą się działalność, aniżeli wyniki będące rollercoasterem. Nie wiem jak Wy, ale dokładnie takiego wyniku oczekiwałem i patrzę że słodko-gorzkim uśmiechem na raport i sytuację giełdową. Nie będę kłamał iż z obrotu spraw na giełdzie jestem zadowolony, ale hej! nie jestem tu od tygodnia, od roku czy od 3 lat. Nie planowałem dzisiaj sprzedawać, nie sprzedam i przez najbliższe kwartały - sytuacja spółki ustabilizowała się, z naciskiem na pozytywną powtarzalność, a tego właśnie chcieliśmy i od tej spółki oczekiwaliśmy - aby dowoziła nam stopniowo zwiększający się plusik przy każdych kolejnych wynikach.
  • Re: Porażka akcjonariatu - wyniki bardzo dobre Autor: ~geko [46.205.203.*]
    ja też nie sprzedaje - mówię tylko że mógłby by lepszy !

ale rynek oczekiwał chyba 5 mln bo to ładna okrągła liczba
  • Re: Porażka akcjonariatu - wyniki bardzo dobre Autor: ~rg [37.109.146.*]
    Muszą przetrawić jak zwykle . Już wszyscy zapomnieli o planach jakie ma spółka no ale co tam ważne że plany są i powolutku są realizowane.
  • Re: Porażka akcjonariatu - wyniki bardzo dobre Autor: ~mario [91.231.9.*]
    Spółka działa i ciągnie ten biznes cały czas do przodu. Umowy z sieciami handlowymi i nowe produkty to myślenie o przyszłości a teraźniejszość jak najbardziej ok - wyniki jak na ogólne trendy w naszej gospodarce więcej jak bardzo dobre. Osobiście dokupuję trochę akcji na tej dzisiejszej promocji.
  • Re: Porażka akcjonariatu - wyniki bardzo dobre Autor: ~Ostatnie_pytanie [79.163.220.*]
    Zgadzam się w 100%. Dla mnie to co dzisiaj się tu dzieje to śmiech na sali :D Większość chyba patrzy jedynie na przychody... trochę smutne.
  • Re: Porażka akcjonariatu - wyniki bardzo dobre Autor: ~Mzw [46.134.117.*]
    Wyprzedadzą to będzie spokój
    I znowu stopniowo do góry
    Nowe produkty w biedrze więc obroty też pójdą do góry.
  • Re: Porażka akcjonariatu - wyniki bardzo dobre Autor: ~dd [193.93.205.*]
    no niestety po wynikach Q2 apetyty były ogromne i to jest efekt tego że 600 tys zysku to znacznie poniżej oczekiwań.
  • Re: Porażka akcjonariatu - wyniki bardzo dobre Autor: zyga. [193.93.90.*]
    czekamy jaka wyrysuje tyg. świece
  • Re: Porażka akcjonariatu - wyniki bardzo dobre Autor: ~prot [31.60.76.*]
    Ludzie kupują pod dobre wyniki a po bardzo dobrych wynikach sprzedają ze stratą. Głupi bo biedny a biedny bo głupi. Ja przed wynikami troszkę sprzedałem by dziś uzupełnić. .
[x]
EXCELLENC 9,83% 0,32 2025-09-08 17:02:35
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.