• Papier lubi cisze… Autor: ~Szuuu [37.225.50.*]
    Cicho sza cicho sza…
  • Re: Papier lubi cisze… Autor: ~ktos [178.43.7.*]
    Przekaż prezesowi, że nie uda się nagonić na zakup i został z akcjami.
  • Re: Papier lubi cisze… Autor: ~RED [77.222.234.*]
    Hejka, u was po staremu. Ujemnie rośnie? A pod co teraz? Bo teraz nie jestem w temacie, hihihihi Jak będzie 3,8 to zapakuję.
    Teraz ujemnie rośnie pod rekomendację, że akcje warte są 6,20 zł. Przedstawiciel DM nie powiedział jedynie, że za 10 akcji.
    Rośnie też pod słowa prezesa, że SVE "szykuje się do skoku". Do tego jeszcze "mamy zysk" - co kwartał mniejszy. A jeszcze jest wywiad z prezesem w Parkiecie.
    Nie kupuj po 3,80 zł. Nie pozwól zarządowi sprzedać przyznawanych sobie akcji. Aktualnie zaczął się proces karania SVE za kłamstwa. I kara będzie bardzo dotkliwa, ostateczna.
  • Re: Papier lubi cisze… Autor: ~RED [77.222.234.*]
    Ja tam jestem daleko od karania, choć oczywiście wszystkie "mamy...." znam na pamięć. Mnie interesuje cena 3,8. A co do rekomendacji, to chyba już była podobna rok temu. Poczytam, bo mój target jest blisko. Miłego
    Tej spółce kara należy się jak żadnej innej. I właśnie zaczęło się jej wymierzanie.

Niedawno do "mamy" doszło "mamy zysk" (coraz mniejszy) i "mamy rekomendację". Jest dokładnie taka sama, jak ubiegłoroczna i wydana przez to samo biuro. Zapłacone, to wydane. Nieudolny prezes myślał, że podniesie kurs. A tu klops. Został z akcjami, taki to specjalista. "Wiózł wilk razy kilka, powieźli i wilka".
  • Re: Papier lubi cisze… Autor: ~Klozetowy [141.0.13.*]
    Daj spółce się w spokoju odkasztanić, a nie co chwilę ktoś za klamkę ciągnie, zwariować idzie
    Ale właśnie chodzi o to, aby nikt nie zapomniał i spółka została pogrążona wraz z zarządem.
  • Re: Papier lubi cisze… Autor: ~Gdziejestdebil [91.232.48.*]
    To znaczy że nie masz papieru i jesteś tu po to by działać na szkodę
  • Re: Papier lubi cisze… Autor: ~ktos [178.43.155.*]
    Jestem po to, aby przypominać o:
    "mamy lek" - od 2020 roku nie zobaczyliśmy leku
    "mamy inwestora" - od 2020 roku nie został przedstawiony
    "mamy umowy" - wygasają w 2025 roku, a stan realizacji wynosi zero
    "mamy molekułę" - od grudnia 2023 roku nie została zaprezentowana
    "mamy CBR" - obiekt stoi nieużytkowany od stycznia 2024 roku
    "mamy fabrykę" - obiekt stoi nieużytkowany od lipca 2024 roku
    "mamy zysk" - co kwartał mniejszy
    "mamy rekomendację" - tę samą, co w ubiegłym roku 6,20 zł za akcję, a kurs dużo niżej z powyższych powodów
  • Re: Papier lubi cisze… Autor: ~ktos [178.43.155.*]
    Na szkodę spółki działa zarząd, który nie dotrzymuje obietnic.
[x]
SNTVERSE 0,47% 4,30 2025-10-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.