Skoro spółka 10 lat na rynku mimo strat się utrzymuje to coś jest na rzeczy ... Wg mnie pieniądz polubił ciszę na tej spółce i niebawem odwrót w akcjach
Leciało tak, jakby co najmniej raportu miało nie być i GPW miała to zawiesić. Ale raport jest, a w nim zapowiedź raportów w sprawie pozyskania finansowania/inwestora. Jak jeszcze mata, to sypta. Stoję z koszyczkami co kilka groszy.
Kurczewski zrobił z Columbusem to co zrobił, ale najpierw musiało spaść do 4,40 zł. Teraz Kurczewski działa tutaj, na efekty trzeba jeszcze poczekać, ale dołek też musi być gdzieś blisko, bo akcji w obrocie jest dokładnie tyle ile było gdy kurs latał powyżej 12 zł. Cała reszta jest niedopuszczona do obrotu.
Po sprzedaży Saule S.A. akcje Saule Technologies S.A. będą nic nie warte. DC24 weźmie co swoje a dla reszty nic nie zostanie. Spółka zostanie postawiona w stan upadłości i tak zakończy się ich przygoda na giełdzie. Stąd właśnie desperacka wyprzedaż w ostatnim czasie. Jeżeli ktoś pyta o denko to zapewne kilkanaście groszy . Myślę że na tym poziomie zaczną się spekulacyjne gierki i podbitki po kilkanaście, kilkadziesiąt procent, jak to bywa na wszystkich bankrutach. Pozdrowienia od Olgi.
No to biedna Olga objęła ostatnio kilka milionów za 1,4 zł, co za strata:) Oczywiście żaden z tych co posiadają miliony akcji nie znajdzie kilkuset tysięcy na podbicie kursu żeby się ich pozbyć wyżej, bo po co?
Lepiej sprzedać je za kilka groszy i mieć kilka milionów straty;)
Ja wiem, ze to forum wszystko przyjmie, ale jednak jeszcze jakieś podstawy logiki gry na giełdzie by się przydały - jakby spółka szła do piachu to byłaby podbitka bez powodu, żeby zachęcić drobnice do brania akcji. Skoro ktoś tak systematycznie sypie i zaniża kurs, to raczej ma inny cel.