• Czego panikujesz baranie!!!! Autor: ~Autorka [192.168.0.*]
    Normalne, że jak oddajesz panicznie bo ci na forum napisali że zaraz spadnie to sie odrazu musisz posrać z wrażenia i oddawać za grosze??
  • Re: Czego panikujesz baranie!!!! Autor: ~Krys [89.78.202.*]
    a ty po czym wnosisz ze urosnie? sprzedawaj bedzie taniej
  • Re: Czego panikujesz baranie!!!! Autor: ~awas [83.30.159.*]
    .........z takim dnem inwestorskim jak << Autorka >> to szkoda wdawać się w polemikę bo smród od niej wali !!!! Ci którzy znają papier wiedzą o co chodzi tj.najpierw zadyma , obroty a potem .............nic. Życzę normalnym akcjonariuszom tej spółki wzrostu ale UWAGA NA SMRÓD OD<< Autorki >> ja wolę normalniejsze spółki jak np PLASTBOX który po korekcie dokupię. Jeszcze jedno STALEXPORT był jak dobrze pamiętam i po 57 i poniżej 1 zł. jest to inwestycja dla wytrwałych.
  • Re: Czego panikujesz baranie!!!! Autor: ~Autorka [192.168.0.*]
    Widać ** AWAS*** ma kompleks smrodu :))) pewnie niemoże znieść tego jak sam śmierdzi :))) ja tam od smrodu z daleka jaknajbardziej:P ***AWAS*** niegniewaj sie ale trzaba sie myć a nie pisać o tym że sie śmierdzi na forum
  • Re: Czego panikujesz baranie!!!! Autor: ~awas [83.30.159.*]
    ........patrz śmierdzący głąbie na PLASTBOX którego nie masz a żal dupę przepraszam śmierdzącą twoją dupę ściska.Dalej stękaj jak twój stalexport a ja zaczynam realizację dzisiejszych zysków Pa , Pa SMRODLIWY NAGANIACZU !!!!!!!!!!! Współczuję ci ale takie jest życie. GBURY DO DZIURY.
[x]
STALEXP 0,67% 2,98 2025-10-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.