• załamka Autor: ~druidzik [89.64.74.*]
    urośnie to kiedyś? wszystko rośnie a to gówno w miejscu
  • Re: załamka Autor: ~Kr [46.134.77.*]
    Jak tu będą tacy jak ty niecierpliwi to napewno nie urośnie. Papier już trzymam rok i jakoś mi to nie przeszkadza. Wszystko na czym zarobiłem na giełdzie trzymałem min dwa lata. Pozdrob
  • Re: załamka Autor: ~anavrin [81.166.83.*]
    Jeśli uważasz, że to jest gówno, to po co trzymasz? Nie lepiej mieć wartościowe spółki? Ja też trzymam już z rok i potrzymam kolejny lub 1,5 roku. No chyba, że osiągnie mój pułap sprzedaży. A odpowiadając na pytanie: jak już stracisz wszelką nadzieję i sprzedasz, to wtedy urośnie i to mocno
  • Re: załamka Autor: ~Kr [46.134.77.*]
    Jaki masz pułap cenowy jeśli mogę zapytać? Ja się nastawiłem na 4-6pln. Co myślisz jest realne?. GR2 przestrzeliłem z oceną myślałem że do 7 dojdzie. Teraz jestem ostrożny z ocenami kursu.
  • Re: załamka Autor: ~anavrin [81.166.83.*]
    Ja przy GR2 zakładałem okolice 5-6pln. Częscią dużą jednak wyszedłem przy 3,80. Ogólnie z większym kapuitałem startowałem że średnią 2,00. Teraz mam 1,43 więc już dużo lepszy poziom wejścia. W okolicy 4,00 planuję wyjść i wtedy będę bardzo zadowolony. 3,00 też będą dla mnie dobrym poziomem. To wszystko zależy kiedy i w jakich warunkach taka cena będzie się realizować. Być może zrobię jakieś koło większe, bo tu warto grać nie tylko pod CS.
  • Re: załamka Autor: ~SZpachla [37.31.33.*]
    A ja w dalszym ciągu zakładam nowe ATH.
    Moja perspektywa 3-5 lat
  • Re: załamka Autor: ~OMG [88.156.138.*]
    Czego Tobie i nam wszystkim z całego serca życzę. Sporo czynników pozytywnych będzie musiało się nałożyć w jednym czasie żeby zobaczyć tu nowe ATH, ale byłby to doskonały widok.
  • Re: załamka Autor: ~SZpachla [37.31.32.*]
    Mhmm zgadzam się i pod taki scenariusz gram
    1) wejście na główny rynek
    2) self publishing nowej gry (cyber slash)
    3) dobra sprzedaż i sporo gotówki do spółki
    4) kolejna jeszcze niewiadomo jaka gra, która na bazie wyżej wymienionych punktów da paliwo do nowego ATH

Oczywiście na tą chwilę to spekulacja ale gra na giełdzie a w szczególności na new connect trochę na tym polega. Kupuje plotki i fantazje żeby za te 3-5 lat sprzedać fakty

AMEN
  • Re: załamka Autor: ~Bart [217.97.81.*]
    Z tym Newconnect to nie za długo. I kwartał złożą wniosek, to może w III/IV już będzie na GPW.
  • Re: załamka Autor: sandman76 [77.222.229.*]
    Dnia 2024-11-09 o godz. 09:48 ~druidzik napisał(a):
    > urośnie to kiedyś?

tak

[x]
ONEMORE -2,32% 2,53 2025-10-14 17:04:11
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.