spółka nie jest tania ale ma potencjał wzrostu....wydaje mi się, że rynek dyskontuje jakieś wydarzenie...nowa emisja akcji?możliwe, zakusy na to były już dawno temu...
spadlo z 27 zł, myslisz ze wejscie pana J nie dzignie tych akcji jeszcze troche np do 9 -10zł . Widac ze ktos to zbiera, wprawdzie 5 zl na razie staowi silny mur od ktorego niestety odbilismy sie z wielkim hukiem w dniu dzisejszy i spadek -4% jutro chyba raczej na czerwono, od pewnego czasy widac chyba przegrzanie papieru i wywlanie po 5 zl
mam jeszcze pytanie co sadzisz o at , bo dzisiejsza sesja chyba je troche popsuka
dzieki
tutaj AT ma niewielkie znaczenie....sądzę, że chodzi o emisję, która będzie po niższej cenie i ktoś to wie...dzisiaj trochę się przyczyniłem do spadku nie ukrywam, ale nie miałem innego wyjścia...trzeba chronić zyski i kapitał...
to zalezy jak emisja bedzie kierowana do inwestora np p.J to nie powinno spasc, choc z drugiej strony , kto wie, bo wtedy rynek spodziewakl sie bedzie ze gosc bedzie zbieral z rynku, a emisja no nie wiem, byc moze, ff jest duzy a cena akcji chyba atrakcyjna bo jak pisalem bylo po 27 zl, a poza tym ktos kupowal by po 4,95 85k w jednym strale , pozniej 25k wiem nieduzo ale wyvgladalo jak ustawione