Aha, jeszcze jedno CHUDY cyganie. Nie zapomnij ubrać w Radioaktywne klamry SDS Optic. Tam też ostro straszysz tą żółcią. Widać wyraźnie gdzie zbierasz od słabych.
Gdzie tak wg ciebie tak napisałem? Kłamiesz. Ja piszę zawsze o sobie. Tak. Trzymam akcje już 4 lata. Tak, tracę na papierze. Jednak wierzę w końcowy wynik. Jak nigdy. To moje zdanie. I moje pieniądze. Wyłącznie - na moje posiadane akcje. I nikomu nic do tego.
... nie po mojej myśli? Daj mi choć jeden argument, że nie siedzisz tutaj, i jęczysz - dodajmy jak baba - aby coś ugrać!? Śmiało. Zdobądź się na odwagę i napisz dlaczego ty jako "NOWY", kukułcze gniazdo, chudy czy gruby piszecie - dzień w dzień - i tracicie czas na spółkę skazaną wg was na porażkę!?
W punkt. GRUBY cygan jednak nie potrafił odpuścić, i dał mi po oczach radioaktywnym izotopem. Teraz kolej na SDS. Tam też przecież straszysz i ... zbierasz akcje. Udziału twojego w innych spółkach Bio- czy Medtech - tak aktywnego - jakoś nie obserwuję ...
Wracając do Alicji ... Amerykę odkryła. Cała GPW to jedna wielka spekulacja. Wujek czy Stryj. Jeden diabeł. Pytanie czy ona i oni też siedzą w tym ? Wg mnie tak. Siedzą i biorą czynny udział w zadanym pracach domowych.
Mam się wystraszyć CHUDY, radioaktywny cyganie? Nie tacy jak ty straszyli jeszcze na NC. Jesteś cienki a nie gruby. W uszach. Słaby zawodnik to słabe ręce. Podpowiem. Miesięczny wam powie co co tu jest grane. A miesiąc kończy się tym tygodniu. BAZA. Jaka jest baza?
helpi, nawet wróciła pani Aty-Wyrocznia (Alicja). Delikatnie mówiąc "Kraina Czarów", ma znaczny deficyt intelektualny. Mam tylko nadzieję, że przynajmniej jest młoda i ładna.Jej pomysły inwestycyjne są tak oderwane od rzeczywistości, że aż szkoda tych, którzy jej wierzą, ale zawsze znajdzie się ktoś, kto padnie ofiarą takich porad. Spójrz na SDS – co doradzała i co jej napisałem o MedApp oraz Pure (sprawdź, gdzie teraz są Pure i MedApp). Co do Antynagacza, dotrzymam słowa, bo wtedy mówiłem poważnie.
Jazda z Grubym. Ludziska. Wiecie co to WYCKOFF ? Nie? To do lektury. Ja nie będę was uczył. Wystarczy już, że straszy tutaj was PO OCZACH radarami izotopowymi Gruby czy Chudy Cygan. Swoje kiedyś już napisałem n/t kursu.