Nigdy nie kupilem zadnej gry turowej, a wy?
Nigdy nie uznawalem gier gdzie nie mozna sterowac poprawnie jednostkami. Dlatego NARESZCIE w DM zmienili podejscie.( Wiem ze to nie rts, ale podejscie podobne). Widac ile czasu potrzeba na stworzenie czegos takiego, ale wydaje MI sie ze to jest w koncu to. Czarny kon 2025
Gdy moja Matka jeszcze żyła to bez kasy mogłem zawsze u niej zamieszkać. Chociaż warunki były ujowe. Bo mama zbierała skarby po śmietnikach i znosiła do mieszkania. Po kilku latach tak naznosiła pod sam sufit w mieszkaniu 50m2.
Np dziś obszedłem kilka śmietników i nic nie przyniosłem bo nic nie było co by było możliwe do sprzedaży na OLX za 50zł. I nie płaczę spacer i tak dla sportu. Lepsze to niż bez sensu sobie spacerować i nic nie zarabiać podczas spaceru albo jeszcze tracić jak ci co spacerują z psami bo ten pies to wydatek.
Czasem ja to nawet zarabiam kasę gdy pójdę na swój własny śmietnik wyrzucić smiecie. Bo do tego mam klucz. Ale w sumie klucz nie potrzebny bo prawdziwe skarby leżą przed śmietnikiem. Jak Porcelanowa lalka metr 120, maszyna do szycia działająca lepsza niż moja rodzinna, taki wyświetlacz komiksów na ściane i pełno filmów do niego. Ale moim prawdziwym mażeniem jest znaleść mundur z IIWŚ nie zeżarty przez mole. Te niemieckie to po 6000zł chodzą Polskie jakieś 3000zł.
Polecam każdemu pochodzić nawet nie dla kasy czy dla sportu ale choćby po to aby ratować jakieś antyki przed zmieleniem. A ja jestem dosyć dobrym rzeczoznawcą. Dla kogoś to może być śmieć a dla mnie ma wartość. A raczej dla kupujących ode mnie 5 razy drożej. Bo jak ja czegoś od kogoś nie kupię za groszę to oni to wywalą na śmietnik.
Gdyby akcje jujubee były w formie papierowj to pewnie też już bym na śmietniku je znajdował. Ale są czasem inne akcje te stare co były w formie papierowej. Ludzie nie wiedzą ze są sporo warte i wywalają po swoich zmarłych dziadkach. Bo to tylko głupi papier.