• Gry turowe vs rts Autor: ~Nowy [82.132.221.*]
    Nigdy nie kupilem zadnej gry turowej, a wy?
    Nigdy nie uznawalem gier gdzie nie mozna sterowac poprawnie jednostkami. Dlatego NARESZCIE w DM zmienili podejscie.( Wiem ze to nie rts, ale podejscie podobne). Widac ile czasu potrzeba na stworzenie czegos takiego, ale wydaje MI sie ze to jest w koncu to. Czarny kon 2025
  • Re: Gry turowe vs rts Autor: ~vacarius [31.61.190.*]
    Wy też opiliście zmarłych dzissaj?
  • Re: Gry turowe vs rts Autor: ~vacarius [31.61.190.*]
    Mamo kocham ciebie
  • Re: Gry turowe vs rts Autor: -dareczek- [109.169.52.*]
    Najbogatszy jest ten kto ma żyjących rosziców
  • Re: Gry turowe vs rts Autor: ~Inxs [89.25.153.*]
    Wreszcie napisałeś tu coś mądrego.
  • Re: Gry turowe vs rts Autor: vacarius [31.60.116.*]
    Gdy moja Matka jeszcze żyła to bez kasy mogłem zawsze u niej zamieszkać. Chociaż warunki były ujowe. Bo mama zbierała skarby po śmietnikach i znosiła do mieszkania. Po kilku latach tak naznosiła pod sam sufit w mieszkaniu 50m2.
  • Re: Gry turowe vs rts Autor: ~Jej [195.242.139.*]
    Widać niedaleko pana jabłko od jabłoni. Ty taż lubisz przeczesywać śmietniki
    Tak ale ja to na bieżąco sprzedaje a nie chomikuje. I nie biorę tego co jest mniej warte niż 50zł.
    Np dziś obszedłem kilka śmietników i nic nie przyniosłem bo nic nie było co by było możliwe do sprzedaży na OLX za 50zł. I nie płaczę spacer i tak dla sportu. Lepsze to niż bez sensu sobie spacerować i nic nie zarabiać podczas spaceru albo jeszcze tracić jak ci co spacerują z psami bo ten pies to wydatek.
    Czasem ja to nawet zarabiam kasę gdy pójdę na swój własny śmietnik wyrzucić smiecie. Bo do tego mam klucz. Ale w sumie klucz nie potrzebny bo prawdziwe skarby leżą przed śmietnikiem. Jak Porcelanowa lalka metr 120, maszyna do szycia działająca lepsza niż moja rodzinna, taki wyświetlacz komiksów na ściane i pełno filmów do niego. Ale moim prawdziwym mażeniem jest znaleść mundur z IIWŚ nie zeżarty przez mole. Te niemieckie to po 6000zł chodzą Polskie jakieś 3000zł.
    A tu gdzie mieszkam mogą takie być. I głupi ludzie wywalą po swoim dziadku. bo nie wiedzą ile to warte.
  • Re: Gry turowe vs rts Autor: ~Jej [195.242.139.*]
    Widzę z biznesem mam do czynienia
    Najlepszych biznesmenów znajdziesz na śmietniku. Ja już nie jedną rzecz ze śmietnika sprzedałem.
    Polecam każdemu pochodzić nawet nie dla kasy czy dla sportu ale choćby po to aby ratować jakieś antyki przed zmieleniem. A ja jestem dosyć dobrym rzeczoznawcą. Dla kogoś to może być śmieć a dla mnie ma wartość. A raczej dla kupujących ode mnie 5 razy drożej. Bo jak ja czegoś od kogoś nie kupię za groszę to oni to wywalą na śmietnik.
    Gdyby akcje jujubee były w formie papierowj to pewnie też już bym na śmietniku je znajdował. Ale są czasem inne akcje te stare co były w formie papierowej. Ludzie nie wiedzą ze są sporo warte i wywalają po swoich zmarłych dziadkach. Bo to tylko głupi papier.
    A może powinienem wam podać numer mojego konta maklerskeigo gdy chcecie wywalić jakeiś akcje na śmietnik to mi je przelejcie na moje konto!
[x]
JUJUBEE 0,25% 2,00 2025-10-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.