Dnia 2024-11-02 o godz. 10:00 ~Zenek napisał(a): > obserwowales... taaaa.. problem w tym , ze to Ty naganiasz na kupno i pewnie tak samo bylo w przypadku gry o ktorej piszesz..
Do Zenka: Masz akcje Mabionu czy ich nie masz? Czy możesz odpowiedzieć na to proste pytanie?
jesli na prawde musze odpowiadac na Twoje pytanie to odpusc sobie gielde, tu po winny byc osoby z odopwiednia inteligencja i wiedza.. Skoro ktos Ci pisze (o niestety dla Ciebie ma racje, co potwierdza sie od paru lat), że spolka sie stacza, ze kurs bedzie coraz nizej, ze spolce grozi upadlosc, ze na dniach bedzie takie ESPI, ze dzisiejszy kurs jest rekordowo wysoki, to myslisz, ze taki ktos ma akcje czy nie?? Lepiej nie odpisuj bo skompromitujesz sie do reszty!
Dnia 2024-11-02 o godz. 16:38 ~Zenek napisał(a): > jesli na prawde musze odpowiadac na Twoje pytanie to odpusc sobie gielde, tu po winny byc osoby z odopwiednia inteligencja i wiedza.. Skoro ktos Ci pisze (o niestety dla Ciebie ma racje, co potwierdza sie od paru lat), że spolka sie stacza, ze kurs bedzie coraz nizej, ze spolce grozi upadlosc, ze na dniach bedzie takie ESPI, ze dzisiejszy kurs jest rekordowo wysoki, to myslisz, ze taki ktos ma akcje czy nie?? Lepiej nie odpisuj bo skompromitujesz sie do reszty!
Nie chciałbym być nieuprzejmy, ale słowo "naprawdę" zawsze piszemy razem. Z twojej wypowiedzi, jak przypuszczałem, wynika, że od lat nie posiadasz akcji tej spółki. Dlatego zastanawia mnie, co robisz na tym forum? Co cię motywuje? Jakie są twoje intencje? Chcesz ostrzec innych przed stratą pieniędzy? Czy warto poświęcać czas i wysiłek na szlachetne edukowanie innych, skoro to, jak widać, nie przynosi efektów? Czy nie lepiej skupić całą swoją energię na poszukiwaniu i inwestowaniu w obiecujące spółki? Będę wdzięczny za odpowiedź na moje pytania i wyjaśnienie wątpliwości.
Oczywiście że to kłamstwo. Santander dał tylko jedno reko w 2018r i było to na kwote 174zł. najbardziej aktualne jest reko Noble wrzesień 2024 cena docelowa 17.30. Uwzględniając straty w 3Q i 4Q Po wynikach żadna spółka nie wydała zadnego reko
Nie wiem czy jeszcze to pamiętasz (było to kilka dni temu)... ale bredziłeś coś o jakimś liście który dotarł do MABION 2 tygodnie temu, w sumie zaraz będą 3 tygodnie :D Pisałeś tak jak byś znał jego treść (może sam go napisałeś). Staszku naprawdę martwimy się o Ciebie, twoje żarty są coraz mniej smaczne :D
jak ty masz konto w valeo banku to pewnei dlatego twoje akcje Mabion sa dzisiaj po 178zl. ciekawe czy ktos jeszcze tu ma konto w valeo banku, ja mam w velo banku...ale t otak na marginesie... Pewnei wedlug ciebie wladze w Polsce dzierzy Bolesla Chrobry? Albo Kazimierz Wielki?? hehe...
Dziwię się że jeszcze nikt go nie pociągnął do odpowiedzialności, generalnie jak publikuje komentarze na temat kłamstw Zenka to dziwnym trafem są one usuwane zastanawiam się czy nie jest on moderatorem forum na bankierze
Tak na serio, to proponuję trochę ochłonąć , wyjść na dwór, pooddychać i wtedy wrócić. Odnoszę wrażenie, że jest tutaj jakiś problem medyczny (nie obrażając nikogo) i dobrze by było to z kimś skonsultować.