Dnia 2024-11-02 o godz. 16:38 ~Zenek napisał(a):
> jesli na prawde musze odpowiadac na Twoje pytanie to odpusc sobie gielde, tu po winny byc osoby z odopwiednia inteligencja i wiedza.. Skoro ktos Ci pisze (o niestety dla Ciebie ma racje, co potwierdza sie od paru lat), że spolka sie stacza, ze kurs bedzie coraz nizej, ze spolce grozi upadlosc, ze na dniach bedzie takie ESPI, ze dzisiejszy kurs jest rekordowo wysoki, to myslisz, ze taki ktos ma akcje czy nie?? Lepiej nie odpisuj bo skompromitujesz sie do reszty!
Nie chciałbym być nieuprzejmy, ale słowo "naprawdę" zawsze piszemy razem. Z twojej wypowiedzi, jak przypuszczałem, wynika, że od lat nie posiadasz akcji tej spółki. Dlatego zastanawia mnie, co robisz na tym forum? Co cię motywuje? Jakie są twoje intencje? Chcesz ostrzec innych przed stratą pieniędzy? Czy warto poświęcać czas i wysiłek na szlachetne edukowanie innych, skoro to, jak widać, nie przynosi efektów? Czy nie lepiej skupić całą swoją energię na poszukiwaniu i inwestowaniu w obiecujące spółki? Będę wdzięczny za odpowiedź na moje pytania i wyjaśnienie wątpliwości.