Dnia 2024-10-30 o godz. 17:10 ~Vincent napisał(a): > Co znowu z moimi postami nie tak??? > > Patrzysz jak inni piszą bzdety i kalumnie o spółce i personalnie. > > A normalne, merytoryczne posty blokujesz???!
Dokładnie z nim to samo co z twoją top uczelnią z pierwszej dziesiątki na świecie, to samo co z twoją pracą w najlepszej "firmie inżynieryjnej na świecie" czy też z twoimi informacjami z pierwszej ręki o byciu faworytem w otrzymaniu dofinansowania i o ciagle trwających procedurach na dofinansowanie. O twoim telefonie robiącym w jednym zdaniu po 10 błędów ortograficznych nie wspominając.
Przypomnij sobie za ile sprzedałeś mi GTN przed dwoma dywidendami , haha. I powiedzieć wszystkim ile zarobiłeś na Idea Bank.
Ach co tu będzie za zysk....:)
Dnia 2024-11-03 o godz. 15:41 ~Vincent napisał(a): > Przypomnij sobie za ile sprzedałeś mi GTN przed dwoma dywidendami , haha. I powiedzieć wszystkim ile zarobiłeś na Idea Bank. > > Ach co tu będzie za zysk....:)
Sprzedałem ci za 0 zł i zarobiłem 0 zł bo nigdy nie miałem takich akcji. Znowu ci się pomylili użytkownicy. I jak cię brać na poważnie?
Vincent kupiłeś te akcje za 6 zł 4 lata temu.Tak więc żeby realnie wyjść za 0 z inflacją musiały by one kosztować 10 zł za sztukę. A żebyś np miał zysk 100% to musiały by kosztować 20 zł. Pamiętaj że np Invention dał zarobić w krótkim czasie ponad 300% czyli żeby się z nim równać akcje musiały by kosztować 30 zł za sztukę.
Ja tu zarobiłem 3 razy, zarobię i teraz
A ty za ile kupiłes Idea bank? Ile zarobiłeś?haha. Za ile sprzedałeś mi GTN przed dwoma dywidendami? Nie będę ci nwozie giełdowy pisał ile na tym zarobiłem:)
vincent nie gadaj już bzdur. Ja jako obserwator to już nawet się nie śmieję z Twoich wpisów. Żałośnie wygląda Twoja postawa. I mówi Ci to ktoś ani trochę niespolaryzowany w którymkolwiek kierunku(wzrosty czy spadki). Śmiesznie brzmisz wietrząc wciąż okazję a tu co chwile niżej. No ale... jak się nie ma kręgosłupa to można pleść głupoty na lewo i prawo