• R.I.P. Autor: ~tio_pepe [83.23.4.*]
    Ostatnio na FB wrzucają wspomnienia z historii firmy. Tak sobie myślałem, dlaczego....? Mówią, że konającemu przebiega przed oczami całe jego życie. Chyba dlatego. TRUP.
  • Re: R.I.P. Autor: ~Łeb [31.61.241.*]
    Wystarczyło przewinąć posty na FB niżej i nie musiałbyś się zastanawiać. W listopadzie obchodzą 10-lecie powstania i w związku z tym przypominają o dotychczasowych przełomowych momentach w rozwoju. Napisali o tym jak chłopu na miedzy, czy tam krowie na rowie:)
  • Re: R.I.P. Autor: ~Free [78.8.187.*]
    Ja ten post potraktowałem raczej jako formę żartu, przecież nie pisał na serio że jak są wspominki na facebooku to oznacza koniec firmy;)

Swoją drogą już nie takie trupy zmartwychwstawały, tym bardziej że te spadki są na bardzo małym wolumenie, więc to nie instytucjonalni sypią, tylko ktoś się bawi kursem.
  • Re: R.I.P. Autor: ~tio_pepe [83.23.4.*]
    No przcież wiem, że dziesięciolecie. Tylko na kursie raczej stypa niż radosne świętowanie.
  • Re: R.I.P. Autor: ~Amazonka [37.31.44.*]
    Co Wy gadacie ama Wam.zaraz powie ze to okazja że duże obroty ze coś się dzieje, kupujcie !
  • Re: R.I.P. Autor: ~tio_pepe [83.23.13.*]
    Królowa spadków, a miała być fotowoltaiki.
  • Re: R.I.P. Autor: ~czeskipodarunek [178.43.247.*]
    Jaki R.I.P. "Bogini" i dwóch pierwszych wspólników są na plusie. Columbus i H.I.S są na minusie. Inwestorzy BLU - strata nie do odrobienia. Mistrzowskie ustawił koszyczek pod 90 gr. Bedzie uśredniał 3,10 PLN.
  • Re: R.I.P. Autor: ~Zdzichu [37.47.80.*]
    Miszczoskie nic tu nie będzie uśredniał on ma wszystkie akcje za darmo!
    Ostatnio (+/- pół roku temu) chwalił się, że ma po 3,10 i deklarował, że jak będzie po 90 gr to ustawi koszyk na maxa. Na Saule warto czasami wpaść dla rozrywki (życzliwego śmiechu)
  • Re: R.I.P. Autor: ~OGM [201.114.144.*]
    Słyszałem z dobrego źródła, że ​​znowu mają problemy z pensjami. Mają pieniądze tylko do grudnia.
    Wystarczy przeczytać raporty kwartalne. Pieniędzy nie maja nie tylko na pensja.
[x]
SAULETECH 0,00% 1,35 2025-06-03 16:49:43
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.