Ostatnio na FB wrzucają wspomnienia z historii firmy. Tak sobie myślałem, dlaczego....? Mówią, że konającemu przebiega przed oczami całe jego życie. Chyba dlatego. TRUP.
Wystarczyło przewinąć posty na FB niżej i nie musiałbyś się zastanawiać. W listopadzie obchodzą 10-lecie powstania i w związku z tym przypominają o dotychczasowych przełomowych momentach w rozwoju. Napisali o tym jak chłopu na miedzy, czy tam krowie na rowie:)
Ja ten post potraktowałem raczej jako formę żartu, przecież nie pisał na serio że jak są wspominki na facebooku to oznacza koniec firmy;)
Swoją drogą już nie takie trupy zmartwychwstawały, tym bardziej że te spadki są na bardzo małym wolumenie, więc to nie instytucjonalni sypią, tylko ktoś się bawi kursem.
Jaki R.I.P. "Bogini" i dwóch pierwszych wspólników są na plusie. Columbus i H.I.S są na minusie. Inwestorzy BLU - strata nie do odrobienia. Mistrzowskie ustawił koszyczek pod 90 gr. Bedzie uśredniał 3,10 PLN.
Ostatnio (+/- pół roku temu) chwalił się, że ma po 3,10 i deklarował, że jak będzie po 90 gr to ustawi koszyk na maxa. Na Saule warto czasami wpaść dla rozrywki (życzliwego śmiechu)