• oj i znów spadamy Autor: ~inwestor-od-4-lat [37.248.172.*]
    tyle warta ta spółka
  • Re: oj i znów spadamy Autor: ~mike [82.135.127.*]
    Promocja ciągle trwa. Bardzo dobra wiadomość dla chcących akumulować perełkę gamingu. Może chłopaki dadzą radę zepchnąć kurs do kolejnego poziomu fibo?? Trzeba wierzyć w ich potencjał
  • Re: oj i znów spadamy Autor: ~wawelski_smok [91.193.208.*]
    Sprzedaj i się nie męcz skoro spółka nic nie warta.
    Spadamy tak jak i cały gaming. Równie dobrze można pisać, że słońce świeci albo pada deszcz.
  • Re: oj i znów spadamy Autor: ~inwestor-od-4-lat [87.105.35.*]
    Daj spokój. Jak przeżyjesz spadek do 6 to będziesz inaczej pisał. Ja przeżyłem z ponad 40
  • Re: oj i znów spadamy Autor: ~wawelski_smok [195.149.98.*]
    Współczuję to na pewno boli, ale jeśli przy obecnych fundamentach cena spadnie do 6 pln to sprzedam wszystkie inne akcje, żeby tu nabrać jak najwięcej.
  • Re: oj i znów spadamy Autor: ~inwestor-od-4-lat [37.248.175.*]
    Powodzenia. Obyś nie skończył jak na Starward
  • Re: oj i znów spadamy Autor: ~tobik [5.173.212.*]
    Nnoo, świetne porównanie! Widzę że główka pracuje! Ahahaha
    Star ward w każdym roku działalności pokazywał stratę.
    GOP w każdym roku okazywał zysk i płacił dywidendę .
    W świetle tego co tu wypisujesz, to ten wpis pasuje do calosci. Trzymasz poziom
  • Re: oj i znów spadamy Autor: ~wawelski_smok [46.112.113.*]
    Dokładnie, jedyne co Starward i GOP mają ze sobą wspólnego to to, że produkują gry. Starward od początku był projektem nastawionym na jeden tytuł i jasne tam było, że jak gra nie wypali to szybko skończą się pieniądze. Gra pomimo, że oceny ma dobre to sprzedała się słabo i skończyły się pieniądze.
    GOP to zupełnie inny model zarządzania i nawet jakby IFZ sprzedał się słabo to problemy fiansowe tu na razie nie grożą, a że się sprzedał dobrze i jeszcze się będzie sprzedawać to naprawdę jest tu w chwili obecnej bezpiecznie i nic nie wskazuje na jakiekolwiek zachwiania finansowe.
  • Re: oj i znów spadamy Autor: technik-at [37.248.175.*]
    Niepotrzebnie ktoś wczoraj 20 akcjami wyciągnął końcówkę sztucznie. Sprowokował tylko podaż i do tego wyrysował brzydką świece na tygodniowym, gaszącą popyt nad 18
  • Re: oj i znów spadamy Autor: ~Orzel74 [194.15.120.*]
    Potrzebnie, potrzebnie
  • Re: oj i znów spadamy Autor: technik-at [85.221.146.*]
    Spoko. Jak uważasz, płynności brak komplet więc 100 akcji można zmienić close o nawet 5% w jedną lub drugą
  • Re: oj i znów spadamy Autor: technik-at [31.0.78.*]
    Widzisz, jest 15.x więc niepotrzebnie
  • Re: oj i znów spadamy Autor: technik-at [37.248.221.*]
    I 15 równe, otworzą 14.x
  • Re: oj i znów spadamy Autor: ~mike [185.90.203.*]
    Na razie już trzeci kwartał trwa akumulacja. Jedna dzienna czy tygodniowa świeca nie mają żadnego znaczenia. Jak zwykle wygrają ci, którzy wykorzystają ten czas i na odpowiednich poziomach zakumulują dużą liczbę akcji. Ja już przerabiałem ten temat na tej spółce w 2022 roku i wyszedłem na tym z bardzo satysfakcjonującą stopą zwrotu. GOP to bardzo dobra marka o zdrowych fundamentach i oryginalnych pomysłach. Ci, którzy to dostrzegają i w odpowiednich miejscach się zakumulują nie stracą zainwestowanych pieniędzy.
[x]
GAMEOPS -0,26% 15,22 2025-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.