Promocja ciągle trwa. Bardzo dobra wiadomość dla chcących akumulować perełkę gamingu. Może chłopaki dadzą radę zepchnąć kurs do kolejnego poziomu fibo?? Trzeba wierzyć w ich potencjał
Współczuję to na pewno boli, ale jeśli przy obecnych fundamentach cena spadnie do 6 pln to sprzedam wszystkie inne akcje, żeby tu nabrać jak najwięcej.
Nnoo, świetne porównanie! Widzę że główka pracuje! Ahahaha
Star ward w każdym roku działalności pokazywał stratę.
GOP w każdym roku okazywał zysk i płacił dywidendę .
W świetle tego co tu wypisujesz, to ten wpis pasuje do calosci. Trzymasz poziom
Dokładnie, jedyne co Starward i GOP mają ze sobą wspólnego to to, że produkują gry. Starward od początku był projektem nastawionym na jeden tytuł i jasne tam było, że jak gra nie wypali to szybko skończą się pieniądze. Gra pomimo, że oceny ma dobre to sprzedała się słabo i skończyły się pieniądze. GOP to zupełnie inny model zarządzania i nawet jakby IFZ sprzedał się słabo to problemy fiansowe tu na razie nie grożą, a że się sprzedał dobrze i jeszcze się będzie sprzedawać to naprawdę jest tu w chwili obecnej bezpiecznie i nic nie wskazuje na jakiekolwiek zachwiania finansowe.
Niepotrzebnie ktoś wczoraj 20 akcjami wyciągnął końcówkę sztucznie. Sprowokował tylko podaż i do tego wyrysował brzydką świece na tygodniowym, gaszącą popyt nad 18
Na razie już trzeci kwartał trwa akumulacja. Jedna dzienna czy tygodniowa świeca nie mają żadnego znaczenia. Jak zwykle wygrają ci, którzy wykorzystają ten czas i na odpowiednich poziomach zakumulują dużą liczbę akcji. Ja już przerabiałem ten temat na tej spółce w 2022 roku i wyszedłem na tym z bardzo satysfakcjonującą stopą zwrotu. GOP to bardzo dobra marka o zdrowych fundamentach i oryginalnych pomysłach. Ci, którzy to dostrzegają i w odpowiednich miejscach się zakumulują nie stracą zainwestowanych pieniędzy.