• Wygląda jakby Autor: ~src [46.134.88.*]
    Nastąpił zawód tym co pokazali na PGA
  • Re: Wygląda jakby Autor: ~Nowy [91.225.135.*]
    To PGA to jakas porazka byla, ludzi wiecej w aldi widzialem, zeby chociaz na YouTube jakies filmika wrzucili
  • Re: Wygląda jakby Autor: -dareczek- [109.169.52.*]
    Nieważne ile było ludzi.Napewno byli akcjonariusze.I wiedzą czego się spodziewać.Czy oddać czy trzymać.Czy ubierać czy wyleszczać.Gramy już w otwarte karty.Jedyna niewiadoma to terminy
  • Re: Wygląda jakby Autor: ~Solid [31.0.73.*]
    Człowieku przy innych stanowiskach były tłumy,
    A tutaj ludzie jarali się że 4 stanowiska były zajęte.
    Były zajęte bo ludzie żeby nie stać w kolejce do innych twórców wskakiwali na jujubee popykać w międzyczasie. Do jujubee nie było żadnej kolejki, zainteresowanie zerowe.
    Polowa odwiedzających stanowisko jjb to byli umoczeni inwestorzy xD
  • Re: Wygląda jakby Autor: ~Inxs [46.134.86.*]
    Widać na targach nie byłeś bo piszesz zwyczajną nieprawdę. Tłumy to były na innych halach gdzie coś rozdawali i do hitów już wydanych jak Cyberpunk czy Kingdom Dom i na turnieje i spotkania z influencerami. Na hali z Jujubee były indyki i obserwowałem i cały czas ktoś grał i było ludzi dużo wcale nie mniej niż u innych raczej u innych było mniej choć mieli mniej stanowisk więc teoretycznie powinni mieć łatwiej zapełnione i więcej czekającychi. Chyba na indie Jujubee choć miało małe stoisko to miało najwięcej stanowisk do grania tak przynajmniej pamiętam może jeszcze Nordcurrent miał tyle samo albo 3 nie pamiętam już. I jak byłem to grali młodzi często w cosplayowych strojach to chyba nie inwestorzy z bankiera. Jeśli ktoś był i grał to nie sądzę by sprzedawał bo gra pokazała jakość jak żadna inna od Jujubee. Może sprzedaje ktoś kto liczył że na targach podadzą datę premiery albo coś albo to nie ma nic wspólnego z targami albo z wora do wora licząc, że coś wpadnie. Po tym co ja widziałem żadnej akcji oddawać nie zamierzam.
  • Re: Wygląda jakby Autor: ~niemota [82.177.102.*]
    Bardzo cię lubię
  • Re: Wygląda jakby Autor: ~Nowy [91.225.135.*]
    Mielenie jeszcze raz mielenie. Nastroje na gieldzie takiej sobie, wiec jest proba wyleszczenia na break infa. Ile moglem tyle zebralem PO 1.7 niech spada, mam cza. I'm Wiecej odkupie PO 1.5 tym lepiej
  • Re: Wygląda jakby Autor: -dareczek- [148.251.135.*]
    Niestety nie mogłem być ba PGA ale wysłałem swoich przedstawicieli obytych w grach.Do tego zebrałem opinie os znajomych mi akcjonariuszy którzy byli na targach.I wiecie co?Będę dobierał Za wszystko co mam wolne dopóki kurs nie zrówna się z moją średnią.To decyzja po przeanalizowaniu wszystkich opinii które do mnie dotarły.A Wy róbcie co chcecie.
  • Re: Wygląda jakby Autor: ~Slam [31.61.243.*]
    Mhhh, przecież pisałeś o krótkiej konsoli w okolicach 2.4-2.5 i marszu na północ...
  • Re: Wygląda jakby Autor: ~12 [37.47.120.*]
    1,40 - 1,50
  • Re: Wygląda jakby Autor: ~dareczek- [31.0.72.*]
    Marsz na północ będzie ale przy odwróconej mapie do góry nogami.
    Na dark Moon nikt nie czeka oprócz wisielców powyżej 4 zł xD
[x]
JUJUBEE -6,10% 1,00 2025-11-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.