Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,73 zł , zmiana od tamtej pory: -39,71%

Re: Wygląda jakby

Widać na targach nie byłeś bo piszesz zwyczajną nieprawdę. Tłumy to były na innych halach gdzie coś rozdawali i do hitów już wydanych jak Cyberpunk czy Kingdom Dom i na turnieje i spotkania z influencerami. Na hali z Jujubee były indyki i obserwowałem i cały czas ktoś grał i było ludzi dużo wcale nie mniej niż u innych raczej u innych było mniej choć mieli mniej stanowisk więc teoretycznie powinni mieć łatwiej zapełnione i więcej czekającychi. Chyba na indie Jujubee choć miało małe stoisko to miało najwięcej stanowisk do grania tak przynajmniej pamiętam może jeszcze Nordcurrent miał tyle samo albo 3 nie pamiętam już. I jak byłem to grali młodzi często w cosplayowych strojach to chyba nie inwestorzy z bankiera. Jeśli ktoś był i grał to nie sądzę by sprzedawał bo gra pokazała jakość jak żadna inna od Jujubee. Może sprzedaje ktoś kto liczył że na targach podadzą datę premiery albo coś albo to nie ma nic wspólnego z targami albo z wora do wora licząc, że coś wpadnie. Po tym co ja widziałem żadnej akcji oddawać nie zamierzam.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
JUJUBEE -9,57% 1,04 2025-11-04 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.