• DLACZEGO NIE INWESTUJE W XTB! Autor: ~Fifi [31.61.190.*]
    - Główny udziałowiec systematycznie ucieka z firmy zmniejszając swoje udziały.
    - Często nie dowożą wyników
    - Appka która regularnie się wywala przy zwiększonej zmienności
    - firma dużo obiecuje a potem połowy projektów nie dowozi lub w ogóle z nich rezygnuje
    - zatrudnia samych leśnych dziadków jako ambasadorów którzy pik sławy mają dawno za sobą.
    - brak akwizycji innych podmiotów by się rozwijać szybciej.
  • Re: DLACZEGO NIE INWESTUJE W XTB! Autor: ~Fred [104.234.140.*]
    XTB goli swoich klientów . Gra na spadki akcji, które mają zdeponowane akcjonariusze. Akcjonariusze są wprowadzani w błąd
  • Re: DLACZEGO NIE INWESTUJE W XTB! Autor: ~tom440 [77.255.55.*]
    Skad takie info? XTB nawet nie oferuje CFD na akcje XTB zeby mozna bylo grac na spadki na swojej platformie.
  • Re: DLACZEGO NIE INWESTUJE W XTB! Autor: ~PW69 [91.94.29.*]
    Sprzedałeś po 28 ?
  • Re: DLACZEGO NIE INWESTUJE W XTB! Autor: ~maker [178.183.90.*]
    Dlaczego mam ponad 500% zysku z inwestycji za ostatnie 4 lata?
    Bo nie słuchałem takich bredni i zainwestowałem w XTB :)
  • Re: DLACZEGO NIE INWESTUJE W XTB! Autor: ~HansFloss [31.61.182.*]
    Masz odpowiedź na pytanie "dlaczego nie zarabiasz"
  • Re: DLACZEGO NIE INWESTUJE W XTB! Autor: ~Sol [37.30.120.*]
    Większych bzdur dawno nie czytałem a przypominam że siedzimy na forum bankiera
  • Re: DLACZEGO NIE INWESTUJE W XTB! Autor: ~Kaczan [31.135.199.*]
    Dnia 2024-10-28 o godz. 09:01 ~Fifi napisał(a):
    > - Główny udziałowiec systematycznie ucieka z firmy zmniejszając swoje udziały.
    > > - Często nie dowożą wyników
    > > - Appka która regularnie się wywala przy zwiększonej zmienności
    > > - firma dużo obiecuje a potem połowy projektów nie dowozi lub w ogóle z nich rezygnuje
    > > - zatrudnia samych leśnych dziadków jako ambasadorów którzy pik sławy mają dawno za sobą.
    > > - brak akwizycji innych podmiotów by się rozwijać szybciej.

Główny robi ABB a akcje kupuja fundusze , jak choćby największy na świecie Norweski Fundusz Emerytalny

Kiedy nie dowieźli wyników ?

Kiedy apka nie działała ostatni raz ? Z tego co kojarzę to ostanio awarię mieli Santander , Alior czy mbank

Z których projektów XTB zrezygnowało ?
    Jakiej połowy projektów nie dowieźli , bo jedyne co mi wiadomo , to obligacje odłożyli w czasie na wieść jak oprocentowanie ich spadło

Na ambasadora wzieła celebrytę i jednego ze sportowców znanych na całym świecie , który ma w mediach ponad 50 mln followersów

Ostatnio XTB choćby w Indonezji kupiła spółkę celową na bazie której uzykuje licencję by w nowym roku otworzyć oddział na ten ludny kawałek świata

Pisz konkretnie o co ci chodzi
  • Re: DLACZEGO NIE INWESTUJE W XTB! Autor: ~Cypis [46.113.4.*]
    Fifi, twoja kasa, więc twoja sprawa, co z nią robisz, tylko dziwne, że marnujesz czas na wywody na spółkach, które ci nie pasują, wpisami, które mijają się z prawdą.

Pamiętam twoje podobne wpisy przy cenie, jak pisałeś, że "nie przejdzie 22, 70".
  • Re: DLACZEGO NIE INWESTUJE W XTB! Autor: ~Bbm [185.229.125.*]
    Sol:
    Większych bzdur dawno nie czytałem a przypominam że siedzimy na forum bankiera

Komentarz w punkt :) hehe
[x]
XTB 1,63% 107,26 2026-05-20 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.