• Jestem na PGA Autor: ~Inxs [37.47.145.*]
    Jestem na PGA i oczywiście udałem się na stoisko Jujubee. Stoisko małe ale są 4 stanowiska do grania jak ja byłem to wszystkie cały czas zajęte, telewizor gdzie prezentują gameplej z Dark Moon, plakaty z gier i fajne oświetlenie. Na stanowiskach widziałem i grałem tylko w dwie gry czyli Dark Moon i Emerald. W pozostałe można też zagrać ale dema są na Steam to szkoda czasu na targach. Najważniejszy Dark Moon i powiem wam że jestem w szoku. Gra działa mega płynnie a te komputery co tam mają to są bardzo słabe (bodaj geforce 1060 czy 1080 coś takiego). Ale najważniejsze że grafika jest super i mroczny klimat dużo mroczniejszy i lepszy niż na materiałach na Steam. Zmienili bardzo grę graficznie już po UI to widać jest całkowicie nowy i nowoczesny, bardzo schludny. Dało się pograć jakieś 20-30 minut na targach i głównie to tutorial. Wszystko bardzo estetyczne, duży nacisk na fabułę. Podobno całą grę da się przejść i tylko już usprawniają i dodają jeszcze jakieś nowe rzeczy. W grze budujemy jednostki jak w rts które wydobywają i skanują zasoby do tego stawiamy budynki na pająku matce i zarządzamy ludźmi. Jest bardzo dużo mechanik i ikon więc widać, że gra będzie bardzo rozbudowana. Klimat super i potencjał. Twórcy pomocni jak się gdzieś zatnie i mówili że na PGA zbierają opinie i sugestie i będą jeszcze to usprawniać i demo będzie niedługo na Steam może nawet w tym roku ale nie traktowałbym tego jako czegoś pewnego. Moim zdaniem bezapelacyjnie najlepsza ich gra z najwiekszą szansą na sukces. Emerald miło mnie zaskoczył bardzo sympatyczna gierka i widać że ludziom też się podoba myślę, że to może być niezłe zaskoczenie. Jestem podbudowany tym co widziałem teraz jeszcze chodzę po halach bardzo fajne targi sporo ludzi.
  • Re: Jestem na PGA Autor: ~Real2 [89.187.234.*]
    Dzięki na relacje
  • Re: Jestem na PGA Autor: ~Real2 [89.187.234.*]
    Za relację
  • Re: Jestem na PGA Autor: ~Inwestor [45.11.60.*]
    Dzięki, fajnie, rzeczowo opisane.
  • Re: Jestem na PGA Autor: ~jan [185.153.35.*]
    to sprzedam jak będzie po 50... złociszów...
  • Re: Jestem na PGA Autor: ~niemota [82.177.102.*]
    Dziękuję lnxs bardzo cię lubię :)
  • Re: Jestem na PGA Autor: ~vikary [31.60.102.*]
    Wiedziałem ze tu będzie 50zł za akcje i ze będzie hit. Ale niestety o 5 lat za wcześnie. Na giełdzie nie można być zbyt mądrym i wyprzedzać rynek za bardzo.
  • Re: Jestem na PGA Autor: ~łynwestor [31.60.116.*]
    No i sypią akcje ci co nie byli na PGA. Bo nie wierzą tym co byli.
  • Re: Jestem na PGA Autor: ~Inxs [5.184.200.*]
    Jak ktoś nie wierzy to jego strata ja żałuję, że tego dema nie dali na Steam jak pozostałych to by każdy sam sobie zobaczył. Ale mówili że może jeszcze w tym roku puszczą.
  • Re: Jestem na PGA Autor: ~KLM [46.112.90.*]
    A mówili na kiedy planują premierę gry?
    Nie. Tylko że teraz się praktykuje że raczej się publikuje grę krótko po demo i że generalnie gra jest skończona ale teraz szlifują i jeszcze dodają jakieś rzeczy uatrakcyjniające rozgrywkę. Tam gość mówił że na PGA dali demo by zebrać opinie graczy i zobaczyć jak sobie radzą i na podstawie tego jeszcze pozmieniać rzeczy z demo w oparciu o to co mówili gracze i dopiero wtedy puścić na Steam.
  • Re: Jestem na PGA Autor: ~src [46.134.105.*]
    Fajnie jakby w tym roku było demko a premiera np 2 kw 2025
    No ale oni właśnie mówili że teraz jak demko puścisz to lepiej robić premierę dość szybko bo ludzie teraz łatwo zapominają. Więc jak demo w tym roku to obstawiam premiera raczej połowa przyszłego. Np zobacz przy Real było demo a premiera jakoś niewiele później. Tzn to był Early Access ale jednak poszedł zaraz po demie.
  • Re: Jestem na PGA Autor: -dareczek- [109.169.52.*]
    Zwróćcie uwagę że w zasadzie premiera RP3 jest przedpremierą DM.RP3 przenosi nas w kosmos a ciąg dalszy to DM.Czyli wraz z premierą RO3 musi coś się dziać z reklamą DM.A jeśli RP3 będzie dobre to podciągnie kurs przed premierą DM
[x]
JUJUBEE -5,17% 0,55 2026-05-14 16:13:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.