Jeśli jesteście zainteresowani moimi spostrzeżeniami proszę pisać na mojego maila zukzuzlowiec@wp.pl temat jujubee mam zdjęcia z pga i dark moon i z chęcią napiszę myślącym akcjonariuszom co widziałem.Proszę o kontakt akcjonariuszy którzy wierzą w spółkę a nie twierdzących że jest bankrutem i wylewających żale na forum.
Również byłem na targach. Odnotowałem przynajmniej 4 bugi utrudniające rozgrywkę.
Dużo przed nimi jeszcze, wg mnie stan nie grywalny, wstyd wystawiać coś takiego na targach.
Fotki nie oddają rzeczywistego stanu proszę państwa, podeszłem do tego stolika i gra mi się automatycznie wyłączyła!! To jest skandal nie kupujcie tej gry mój syn był rozczarowany
5 k akcji brakuje mi aby zamknąć kolejną dzisiątkę.Mam nadzieję że 10-tego jeszcze dobiorę zanim mi przekroczy średnią.Potem koniec.Powoli zaczynam zbierać kolejnego gniota.Tam wystawiam się poniżej kursu z dołka i czekam.Kupuję coś z małą ilością akcji i małym FF a potem sam to wywalę w kosmos wspierając się forum i Vpn-ami.Nauka na Bankierze jak robią to inni nie idzie w las.
Gry polecane pszes ciebie to gnioty. Idź gdzie chcesz. Potrafisz tylko władować ludzi w caccaooo. Tyle tu naganiales a tu widać jak na słupy skupujom te akcje niedowartościowane. Gra jest nie lepsza nisz Kursk I Covid. Tyle jest warta ta spółka i ty do niej się wpisujesz. Żegnamy.