• Pytanie Autor: ~Tomlee [87.79.161.*]
    Dlaczego to kosztowało ponad 3 PLN?
  • Re: Pytanie Autor: ~Wiesko [83.238.224.*]
    Może zapytaj np. dlaczego CDPROJEKT obecnie kurs to 161.10 a wynosił 376.50  zł.?      
  • Re: Pytanie Autor: ~Tomlee [87.79.161.*]
    Tu akurat wiem dlaczego
    Nie no bez jaj nikt nie wie dlaczego to kiedyś kosztowało ponad 4 PLN ,to co wy tu robicie ,jakiś powód był.
  • Re: Pytanie Autor: ~Jan [91.229.88.*]
    Bo ktoś zdecydował się wtedy zapłacić 4zl za akcje.
    Tak myślę.
    Jak nie masz nic do powiedzenia to poco się wypowiadasz
  • Re: Pytanie Autor: ~jj [88.156.210.*]
    Dnia 2024-10-24 o godz. 12:30 ~Tomlee napisał(a):
    > Jak nie masz nic do powiedzenia to poco się wypowiadasz

Jakbyś miał jakiekolwiek pojęcie o funkcjonowaniu rynków finansowych, zrozumiałbyś co przedmówca miał na myśli, a teraz czas wziąć słownik do ręki i nie zajmować się rzeczami, które jak widać ciebie przerastają.
    P.S. Nie zaśmiecaj internetu zakładaniem infantylnych i nikomu niepotrzebnych wątków.
    Myślisz że w słowniku napisali o tej spółce,poszukam dzięki. Jak bym miał jakiekolwiek pojęcie to bym nie pytał ,bo z reguły pytam jak czegoś nie wiem .Nie każdy jest taki inteligentny jak ty i wie wszystko.Takie proste pytanie a nikt nie zna odpowiedzi, tylko mądrale co i tak nic nie wnoszą ,tylko odpowiadają nie na temat ,a uważają się za znawców, no przykre trochę.
  • Re: Pytanie Autor: ~Inwest [89.64.0.*]
    Bo to pytanie w stylu czemu niebo jest niebieskie, mógłbyś je zadać na każdej spółce i nikt dlatego Ci nie odpowiada
    Sorry chodzi mi o to czy w tamtym czasie była jakaś informacja czy coś takiego ,czy może mniej akcji było, czy jakiś inwestor ,itp?
    Google cannabis espi, są wszystkie komunikaty od 2020
    I dalej nikt z tu zebranych ludzi nie zna odpowiedzi ,tylko mnie to dziwi co tu robicie jak nic nie wiecie o spółce.Myszlisz że nie umiem korzystać z Google ? .
    No to po co się pytasz? Każdy z nas umie. Myślisz,że Ci tu będziemy wklejać archiwalne komunikaty?
    jj pewnie wie ale nikomu nie chcę powiedzieć bo to porządny inwestor i siedzi na forum tylko dla zabawy i odpowiada na pytanie nie na temat, żenada.
[x]
CANNABIS -3,08% 0,28 2025-10-24 16:43:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.