Co słychac na tym ostatnio ciężkim papierze?. Kiedy konkretne info, bo codzienne delikatne obsuwy zaczynają nieco niepokoić. Nie jest to wysyp, ani wyprzedaż duzych a jedynie leszczory bez czci i wiary, niemniej delikatnie cenowo zjechał i poddaje się ogólnym trędom. Dajcie swój popis merytorycznej i elokwętnej wypowiedzi nt czy "JAGO TAŃCZY NAGO?".
cisza przed burza. ta spolka jest tak wyprzedana, ze jak wystrzeli to prosto w chmury. jago to nie vistula, czy inne monnari, gdzie ludzi łudzi sie perspektywa kredytu, a kurs w ciagu dnia leci w gore o 15%. takie spolki zostawiam amatorom bardzo silnych wrazen.
Czytam wasze pisemne wypowidzi z ogromną niekłamaną przyjemością i spostrzegam: dażą nadzieję, wspomnienia dobrych czasów i wiarę, ale czy ta wiara wystarczy akcjonariuszom?
Jestem na tym papierze juz nawet niepamiętam ile może rok a może dwa. Myślę, że cierpliwość na tym papierze jest najlepszym rowiązaniem.
WSZYSCY będziemy mieć satyswakcję (prócz tych co obecnie sprzedają) jeżeli Jago będzie ciągneło na up po 10 lub 15%. Całe szczęście, że mam inne papierki np Capital.
Pozdrawiam cierpliwych.
ale z Ciebie as w takim razie trzymać śmieciucha tak długo i liczyć straty no no..... ja tylko patrzę co złodzieje synalek i mamusia wykombinują bo zdaje się że grunta pod nogami tracą ....... wykańczając posiadane spółki,akcjonariuszy oraz powoli samych siebie..
wiesz....jest tez metoda inwestycji długoterminowych... nie trzeba bawic sie codziennie całym portfelem, można połowe zamrozic, a uwierz mi ze w momencie infa +20 to będzie mało...po 5minutach zobaczysz +30% a jesli taki syf dla Ciebie młody to sprzedaj co masz i szukaj pereł i udzielaj się wtedy na innych forach... ja jesli nawet cos miałem i sprzedałem zawiedziony to już nie pojawiam sie na forum...
a o niebrzyda sie nie martw, wie co robi, nie ma jak zamieszania narobic i wystraszyc...czym większe zaskoczenie będzie tym lepiej, chociaż w tym przypadku nie ma mowy o zaskozceniu... info o stormie pojawi sie mysle w lipcu, mnie zastanawia czemu nie podali po ile kupili Twój sukces
jak ktos chce zawsze mzoe inwestowac swoje pieniadze w "gwiazdy' typu wspomniana vistula czy skyeurope. do basenu pelnego piranii nie wskocze, ale jest grono chciwych, ktorzy w ciagu roku chca willi z basenem. tacy szybko zaczynaja, jeszcze szybciej koncza. jago jest jak zolw, ktory przegonil zajaca.
Na wszystkim można zarabiać, nawet na śmieciach. Ostatnio skusiłem się na Vistulę i udało się 20% wyciągnąć. Jest plus i starczy.
Co do udzielania się to Radecky ma rację. Jak ktoś umoczył i wyszedł ze spółki to niech nie opluwa dobrej spółki. Żeby była kiepska to tu nie byłoby nas tylko ludzie z FON-a albo innego śmieciucha. W dobrą spółkę wchodzi się długoterminowo. Młody możesz się nie pocić bo my jesteśmy za stare wygi żebyś nas wystraszył swoimi bajeczkami.
Pozdrowienia dla akcjonariuszy!
ok już nie pocę , życzę sukcesu oczywiście tylko nie rozumiem dlaczego miało by rosnąc i też pewnikiem dlatego samego powodu spada czy nie mam racji??????????/
Dnia 2009-07-07 o godz. 12:21 ~zsrr napisał(a):
> dobrze, ze masz jaja, by przyznac sie publicznie do
> niewiedzy na temat tej spolki. pozdrawiam serdecznie.
Widza jest kluczem do sukcesów ale też powodem do wielu trosk i smutków
Zarząd Emitenta informuje że w dniu dzisiejszym złożył do Komisji Nadzoru Finansowego memorandum informacyjne sporządzone w związku z połączeniem Firmy Handlowej "JAGO" S.A. ze spółką STORMM S.A.
Połączenie odbędzie się przez przeniesienie całego majątku spółki STORMM S.A. (spółki przejmowanej) na spółkę F.H. "JAGO" S.A. (spółka przejmująca) za akcje, które spółka przejmująca wyda akcjonariuszom spółki przejmowanej (łączenie się przez przejęcie) - art. 492 § 1 pkt 1 ksh.
Połączenie Spółek zostanie przeprowadzone przy jednoczesnym podwyższeniu kapitału zakładowego F.H. "JAGO" S.A. o kwotę 10.097.324 (dziesięć milionów dziewięćdziesiąt siedem tysięcy trzysta dwadzieścia cztery) złote. Nowo wyemitowane akcje będą akcjami na okaziciela serii E o wartości nominalnej 1 (jeden) złoty każda.