Trudno zrozumieć tą panikę po 13 tej ale cóż niektórymi rządzą wyłącznie emocje. Poczytajcie sobie trochę o LPP o jej wrześniu i październiku 2024, to ogólnodostępne wiadomości.
Ja sobie robię detoks od giełdy. Wrócę za jakiś czas. Jak nie raport i wodospad, to marszal, teraz jakieś pierdy z 2022 roku... Nie zaglądam i nie śledzę, trzeba odpocząć.
Według mnie to trochę kolarzy tu mamy niestety plus Marshall plus wig kolorze jutro będą kupowali tak myślę
To jest dobry papier a tak molestowany myślę że w tym roku 20k będzie najpóźniej styczeń
Dnia 2024-10-22 o godz. 19:58 ~Fisher napisał(a): > Według mnie to trochę kolarzy tu mamy niestety plus Marshall plus wig kolorze jutro będą kupowali tak myślę > > To jest dobry papier a tak molestowany myślę że w tym roku 20k będzie najpóźniej styczeń
Też tak myślę, dobrze,że nie udało mi się dokupić CD (pazernie ustawiłam się na 156,40) i pieniądz został ustawiłam się na LPP ze 3 szt dokupię :) , od lat kupuję ten papier i jeszcze nigdy mnie nie zawiódł
Ja kupiłem pierwsza akcje po raporcie Hind.. I zarobiłem. Sprzedałem po 17600. I kupiłem dwie po 17k i niestety się kisze. Jak miałbym teraz kasę to nawet chili bym się nie zastanawiał tylko dobierał ile się da. 18k to perspektywa dwóch, trzech tygodni. Marszal robi zrzutki i wyleszcza tych którzy kupowali po niecałe 14k alboo siedzą na dźwigni i zamykają sie im pozycje i kurs jeszcze barxziej spada ale tu oporów jest dużo a poniżej 13500 nie zejdzie.