NanoGroup zawarła w marcu umowę inwestycyjną z eCapital, z której wynika, że wartość inwestycji wynosi 5,1 mln zł. Inwestor obejmie łącznie 4.857.144 akcje NanoGroup nowej emisji po cenie emisyjnej 1,05 zł za jedną akcję.
Teraz żeby ten spekulant zarobił bierze akcyjki po 3.5 pln. Nabiera ulice, więc Bobasek, on nie musi zarobić na tej emisji, tak jest przy 4 pln jakieś 15 mln do przodu. Żaden fund czy spekulant nie sprzeda wszystkich akcji na szczycie.
Żeby mu się ten scenariusz spełnił musi być super epsi inaczej będzie wisiał na haku jak my. Mam nadzieję że wie co robi i nie zrobi tak jak na Pure bo ludzie już nie dadzą się nabrać na jego sztuczki
Ja z tobą nie polemizuję za mądry jesteś. W zeszłym tygodniu jak przywołał ktoś tu wykres tygodniowy , horyzont spadków przez najbliższy kwartał albo nawet lawinowych w przeciągu miesiąca. Sprzedałem cały pakiet i przeszedłem na Medinice. Ale będę tu chętnie zaglądał bo może się pomyliłem w ocenie albo coś.
O tym właśnie piszę nie dość że inteligentny to jeszcze świetnie czytasz ludzi. Powodzenie na NNG. Zobaczymy co będzie sie tu fajnego działo może w popłochu będę niedługo skupował akcje.