• To się w palę nie mieści.. Autor: ~Asd [185.227.190.*]
    Co oni robią na kursie , i nie mówię o dzisiejszym dniu ale o czasie odkąd pierd... Tencent tu wszedł , na co teraz będziemy czekać ??????
  • Re: To się w palę nie mieści.. Autor: ~in [62.169.72.*]
    kto oni?
  • Re: To się w palę nie mieści.. Autor: ~MisterSpekuła [93.200.131.*]
    Dnia 2024-10-18 o godz. 17:53 ~Asd napisał(a):
    > Co oni robią na kursie , i nie mówię o dzisiejszym dniu ale o czasie odkąd pierd... Tencent tu wszedł , na co teraz będziemy czekać ??????

Jak na co będziemy czekać na 22zł . Czekam musze się na chapać pod korek aż mi bokiem wyjdą te akcje .hehe
  • Re: To się w palę nie mieści.. Autor: ~tren [89.64.24.*]
    Posiadam dane oparte na analizie zrobionej przez AI. Zebrane z wielu serwisów/sklepów nt. sprzedaży SH2. Powiem Wam tylko, że dzięki AI wiem więcej niż od doradców. Możliwe, że oni także używają narzędzi AI i nie ujawniają Wam informacji, które są na bieżąco przez nich analizowane. Napiszę tylko, że pod względem statystycznym jest bardzo dobrze. Nic nie piszę o zyskach ponieważ tutaj księgowość może wszystko zmienić. Dodam tylko, że dzięki narzędziom AI ominąłem minę Żabka. AI w 100% przewidziało rozwój sytuacji. Więcej nie napiszę.
  • Re: To się w palę nie mieści.. Autor: ~Orzel74 [194.15.120.*]
    Nie pisz bo fantazjujesz
  • Re: To się w palę nie mieści.. Autor: ~kuna [73.73.225.*]
    Dnia 2024-10-18 o godz. 18:57 ~tren napisał(a):
    > Posiadam dane oparte na analizie zrobionej przez AI. Zebrane z wielu serwisów/sklepów nt. sprzedaży SH2. Powiem Wam tylko, że dzięki AI wiem więcej niż od doradców. Możliwe, że oni także używają narzędzi AI i nie ujawniają Wam informacji, które są na bieżąco przez nich analizowane. Napiszę tylko, że pod względem statystycznym jest bardzo dobrze. Nic nie piszę o zyskach ponieważ tutaj księgowość może wszystko zmienić. Dodam tylko, że dzięki narzędziom AI ominąłem minę Żabka. AI w 100% przewidziało rozwój sytuacji. Więcej nie napiszę.

Zapytałem AI czy to co piszesz to prawda, potwierdziła ze najszczersza. Więcej nie napiszę.
  • Re: To się w palę nie mieści.. Autor: ~Mietek [37.225.70.*]
    Że ludzie się łapią na takie cyrki z kursem XD. Spółka fundamentalnie jest super. A oto część dowodów:
    1. Dzięki Silent Hill 2, Bloober Team wkroczył do grona najlepszych i najbardziej rozpoznawanych deweloperów na świecie.
    2. Zapowiedz nowej gry jest fenomenalna. Jestem pewien że Cronos będzie doszlifowany i wypieszczony pod każdym względem nawet bardziej niż Silent Hill 2.
    3. Moim zdaniem bardzo dobrze że Take - Two wypowiedziało umowę na Project C (Cronos). To było według mnie błogosławieństwo Boskie. Bloober Team sam stworzy teraz tę grę, sam ją wyda i SAM BĘDZIE LICZYŁ PIENIĄDZE ZE SPRZEDAŻY, bez konieczności dzielenia się z jakimiś obcymi darmozjadami. Są już na tyle doświadczeni, ze nie potrzebują już pomocy z zewnątrz. Sami sobie poradzą.
    4. W kolejce do końca 2027 roku czekają jeszcze:
    a) Project G - projekt wewnętrzny
    b) Project H - projekt wewnętrzny
    c) Project M - project współtworzony
    d) Project F - projekt współtworzony
    e) Serial The Medium
    f) Gra planszowa The Medium
    g) Film Layers of Fear
    5. Przychody z roku na rok coraz wyższe i patrząc na to co się dzieje będzie tak dalej.

Ja osobiście cieszę się ze spółka na razie nie rośnie (dzisiaj nawet trochę spadła), bo jest to dla mnie okazja do dokupowania. Według mnie, jeśli ktoś inwestuje długoterminowo tak jak ja, 5 zł na akcji w tą czy tamtą stronę nie robi różnicy. Przy takich perspektywach na przyszłość ATH to the moon jest tylko kwestią czasu.
  • Re: To się w palę nie mieści.. Autor: ~Ktoś [185.157.14.*]
    I to jest bardzo rzeczowe a nie kłótnie i naganianie w jedną lub drugą stronę.
[x]
BLOOBER -0,59% 25,15 2026-05-19 16:45:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.